Skip to main content

Profilfeil oppstod. Noe gikk galt når du åpnet profilen din.

Profilfeil oppstod. Noe gikk galt når du åpnet profilen din.

Geoffrey Carr

Mange bruker Google Chrome som standard nettleser på Windows PC. Noen ganger har brukerne rapportert å se en Profilfeil oppstod budskap. Vanligvis forsvinner problemet på egen hånd. Men hvis det varer lenge, må du kanskje løse problemet. Hvis du mottar en Profilfeil oppstod, noe gikk galt når du åpnet profilen din melding når du åpner Google Chrome-nettleseren, vil dette innlegget hjelpe deg med å feilsøke problemet.

Profilfeil oppstod. Noe gikk galt når du åpnet profilen din

1] Som et foreløpig trinn må du finne hvilken versjon av Google Chrome du bruker, dvs. Google Chrome Beta eller Google Chrome Canary. For dette åpner du nettleseren din, klikker på Mer-alternativet som er synlig som tre vertikale punkter, rull ned til Hjelp-delen og velg alternativet Om Google Chrome.

Her finner du om du er på Beta-versjonen av Chrome eller Kanariøyene. Hvis ingenting er nevnt, er det Chrome Stable-versjonen. Hvis det skjer å være Chrome Beta eller Chrome Canary, er det tilrådelig å installer den stabile versjonen av Chrome og se om det hjelper.

2] Hvis du bruker Chrome Stable-kanalen, sjekk om den er oppdatert. For å finne dette, valgte Open Chrome, 'More' (tre vertikale punkter)> Hjelp> Om Chrome; Du ser et blått kryss med 'Chrome oppdatert'). Hvis ikke, kan du oppdatere og starte systemet på nytt for å se om det hjelper.

Start datamaskinen på nytt, start Chrome, og se om feilen vises igjen.

3] Hvis det ikke hjelper, holder du nettleseren lukket, navigerer du med musemarkøren til følgende adresse,

C:Users\%username%AppDataLocalGoogleChromeUser DataDefault

Finne Web data fil og slett den.

Nå, opprett en ny profil. Åpne følgende mappeplassering:

%LOCALAPPDATA%GoogleChromeUser Data

Finn mappen som heter Misligholde. Denne standardmappen skjer for å være Google Chrome standardprofil. Gi nytt navn til mappen til Standard-Bak.

Nå når du starter Chrome neste, vil en annen mappe med et navn Standard bli opprettet.

Se om problemet går bort.

Vær oppmerksom på at løsningen kanskje ikke fungerer for alle Chrome-brukere, da problemet kan variere. Likevel, hvis problemet kommer til å forstyrre deg, kan du sikkerhetskopiere nettleserpassordene dine, osv., Og deretter avinstallere Chrome via kontrollpanelet. Slett også alle Chrome-relaterte mapper og filer du kan finne på systemstasjonen, og installer deretter Chrome på nytt.

Link
Plus
Send
Send
Pin