Skip to main content

Microsoft Office-feil: Noe gikk galt. Feilkode 30094-4

Microsoft Office-feil: Noe gikk galt. Feilkode 30094-4

Geoffrey Carr

Vi har allerede sagt mange ganger i de siste innleggene at Microsoft Office er det beste av Kontor suite du kan få. Vel, noen ganger ved hjelp av denne produktivitetspakken, kan det hende at du får problemer med tekniske problemer. Vi kan forstå at ikke alle er av teknisk mening, og derfor fortsetter vi å dele vanlige problemer via våre feilsøkingsposter, slik at nybegynnere gjør en enkel løsning for problemet de nettopp har kommet over. Vel, dette innlegget vil hjelpe deg med å løse følgende feil, mens du bruker Microsoft Office:

Something went wrong. Sorry, we ran into a problem. Go online for additional help. Error code 30094-4

Da vi hørte om dette problemet for første gang, følte vi at du startet på nytt Windows kan hjelpe - men selv etter at du startet maskinen på nytt, var det ingen forskjeller i situasjonen. Før du bestemmer deg for å installere Office på nytt, foreslår vi at du prøver å reparasjon Office installasjon ved å følge disse trinnene:

Noe gikk galt. Feilkode 30094-4

1. trykk Windows Nøkkel + E mens du er på Desktop. Dette vil ta deg til Denne PCen vindu, klikk Avinstaller eller endre et program.

2. Fra listen over installerte programmer, se etter Microsoft Office 2013 oppføring som vi har vist nedenfor og markere den. Klikk på Endring.

3. I det neste vinduet vises så, velg Reparere og klikk Fortsette.

4. Som et resultat av uheldig trinn, vil du nå se at Kontor 2013 blir reparert på systemet ditt. Vær tålmodighet og vent på prosessen for å fullføre; det tar bare noen minutter.

5. Når systemet er ferdig med reparasjon, blir du bedt om å starte om igjen. Så gjør det nødvendige.

Etter omstart vil du ikke lenger se feilen.

Hvis problemet fortsatt vedvarer, kan du prøve ominstallasjonen av Kontor 2013/16 eller 365 ved å sikre følgende krav:

  • Avinstaller Kontor 2013 eksisterende installasjon uten å etterlate spor med dette fix-it-programmet til helt avinstaller Microsoft Office 2016/13 eller Office 365.
  • Pass på at du er koblet til en fungerende internettforbindelse, det bør ikke begrenses.
  • Hvis du bruker 64-bit utgave, så prøv å installere 32-bit utgave (anbefalt).
  • Henrette % Windir% temp kommando i administrativ kommandoprompt og slett alle filene i Temp mappen så åpen ved å utføre kommandoen.
  • Deaktiver antivirus og / eller brannmur midlertidig.

Vi er ganske sikre på at etter gjeninstallasjon, må problemet være borte.

Link
Plus
Send
Send
Pin