Skip to main content

Hva er den enkleste måten å legge til en ekstern kamerautløser til min smarttelefon?

Hva er den enkleste måten å legge til en ekstern kamerautløser til min smarttelefon?

Geoffrey Carr

Ettersom smarttelefonkameraer blir bedre og bedre, er det bare naturlig at folk ønsker å nyte noen av trappings av riktig fotografering med dem. Les videre når vi viser en leser hvordan du kan legge til en ekstern lukkerutløsning til smarttelefonkameraet, slik at de kan utløse kameraet uten å ødelegge det, forstyrre sammensetningen, og mens de faktisk er i bildet.

Dear How-To Geek,

My son and I have recently been experimenting with using the camera on an old iPhone as a stop-motion camera for LEGO minifigs and the little town we’ve built. While rigging up the phone to stay in place with an old tripod and tripod-mounted equipment spring-clamp wasn’t much trouble that’s only half the equation for good stop-motion video. The other side of things is keeping the camera super stable and not bumping it while snapping each shot.

What’s the easiest (and hopefully cheapest too!) way we can add a remote shutter release to the smartphone much like the cable release triggers of photographer yesteryear?

Sincerely,

Seeking Steadicam

Lett og billig du sier? Vel, har vi et forslag til deg da. Det er to tilnærminger du kan ta det området i pris fra gratis (som i du sikkert har utstyret til å gjøre det) til rundt $ 10 hvis du trenger å kjøpe noen tilbehør.

Mens fokuset er på å holde kameraet svært stabilt for kontinuitet blant dine mange stoppbilder, er fjernutløseren også veldig bra for ting som familiebilder. Vi har tatt mer enn noen få familiefotografier gjennom årene med fjernutløserknappen. Siden du allerede bruker kameraets telefon for tradisjonelle kameraoppgaver, finner du sannsynligvis den eksterne lukkerutløsningen like nyttig. La oss se på hvordan du kan aktivere en ekstern lukker på smarttelefonen din.

Gjenta volumtasten

Den første metoden er avhengig av en ganske smart bit av repurposing. Både iOS og Android støtter volumknappen for å ta et bilde. Hvorfor volumknappen? Fordi når du holder telefonen i stående modus, plasserer den volumknappen øverst, hvor lukkerknappen er på et punkt og skyter kamera.

Volumknappfunksjonen er ikke hardwired til den faktiske volumtasten, men det er en operativsystemfunksjon som reagerer på volumkommandoen mens telefonens kameraapp er åpen. Dette betyrnoen Kommandoen opp-volum vil utløse kameraet. Du kjenner de selvstendige stikkene med hodetelefonkontakten og knappen på håndtaket? Du gjettet det; den knappen sender volumkontrollen til hodetelefonkontakten via kontrollstandarder som er innebygd i flere smarttelefoner og utløser lukkeren.

Dette betyr at hvis du har et par Apple-hodetelefoner som følger med den lille volumjusteringsbryteren på hodetelefonens ledninger (eller omtrent alle par hodetelefoner med samme funksjon), kan du bruke volumknappen som lukkerutløser for kameraet. Den beste delen er at hodetelefonene ikke engang trenger å fungere. Hvis du har et par som sitter i en skuff et sted fordi tilkoblingspunktet mellom ledningen og øreproppene er dårlig, spiller det ingen rolle. så lenge forbindelsen mellom kontakten og volumkontrollknappen fortsatt er god, kan du bruke dem til å snappe bilder.

Hvis du ikke har et par som legger seg rundt, og du vil bruke en kabelløs utgivelse, kan du alltid plukke opp en hjelpekabel med en volumkontroll på samme måte som denne $ 12-modellen. Da du ikke bruker den som en sløyfe, kan du alltid bruke den til å koble enhetene til bilens stereoanlegg eller til bærbare høyttalere.

Gå håndfri med en Bluetooth-trigger

Nå hvis du ikke er helt solgt på ideen om å bruke en utløserkabel (kanskje du er redd for å trekke på kabelen, eller du vil ha muligheten til å ta bilder i rask rekkefølge uten å gå tilbake til smarttelefonen og stativet å gjøre så) kan du hente en Bluetooth-utløserknapp.

Bluetooth lukkerknapper er veldig billige; en godt vurdert en som denne CamKix-knappen vil bare sette deg tilbake $ 9. Fordelen ved stoppprogrammet er definitivt muligheten til å jobbe raskt med minifigene uten å komme tilbake til kameraets plassering.

Uansett er det eneste som står mellom deg og fjernutløseren, å finne dine gamle Apple-hodetelefoner eller et mindre kjøp for å legge til på en kablet eller trådløs knapp. Nyt stoppeventyret ditt!


Har du et smarttelefonspørsmål stort eller lite? Skyt oss en e-post på [email protected], og vi vil gjøre vårt beste for å svare på det.

Link
Plus
Send
Send
Pin