Skip to main content

Google Chrome problemer med Windows 10/8/7

Google Chrome problemer med Windows 10/8/7

Geoffrey Carr

Google Chrome nettleseren kombinerer en minimal design med sofistikert teknologi som gjør nettleseren raskere, tryggere og enklere. Selv om opplevelsen er god, kan det være noen tilfeller av få problemer som kan oppstå mens du bruker Chrome. Dette innlegget tar om noen av problemene du kan møte når du bruker Chrome-nettleseren på Windows 10, og måter å løse problemene på.

Google Chrome-problemer og løsninger

I de fleste tilfeller kan tilbakestilling av Chrome-nettleserinnstillinger til standard hjelpe deg, men hvis ikke, kan du se disse løsningene for bestemte Chrome-problemer.

1] Berøringsskjermen virker ikke når du bruker Chrome

For noen tablet-brukere, etter en oppgradering til Windows 10, stoppet berøringsskjermen i Chrome. Det fungerer fint i Windows-nettleseren, men problemet fortsetter med Chrome i Windows 10. Ganske rart, siden berøringsskjermen fungerer bra i den første uken eller så etter oppgradering til Windows 10, men svarer ikke noen dager senere. For å løse dette problemet,

Gå til chrome: // flags side

Søk etter Aktiver berøringshendelser flagg.

Å velge Aktiver fra rullegardinlisten.

Start Chrome på nytt.

2] Chrome starter ikke etter Windows 10 Upgrade

Den primære årsaken til dette problemet er filer som ikke fjernes under oppgraderingen eller gjeninstallasjonen. Så, for det første, avinstaller Chrome og fjern alt gjenværende søppel ved hjelp av et gratis søppelrenserverktøy som CCleaner, og installer Google Chrome på nytt.

3] Google Chrome kjører sakte

Hvis Chrome-nettleseren kjører sakte for deg, deaktiverer du maskinvareakselerasjon og ser om den hjelper. Deaktivering av funksjonen for maskinvareakselerasjon kan forbedre situasjonen. Slik deaktiverer du maskinvareakselerasjon i Chrome:

Gå til Innstillinger.

Klikk på Vis avanserte innstillinger.

Under System, fjern "Bruk maskinvareakselerasjon når det er tilgjengelig”.

Start Chrome på nytt.

Denne visuelle veiledningen for hvordan du kan øke hastigheten på Google Chrome, kan interessere deg.

4] Skriftendringer i Chrome etter oppgradering til Windows 10

Hvis merkelige skrifttyper begynner å vises på nettsider etter oppgradering av Windows 10, prøv dette!

Gå til chrome: // flags side.

Aktiver Deaktiver DirectWrite flagg.

Start Chrome på nytt.

Se dette innlegget hvis Google Chrome fryser eller krasjer, og denne hvis du ofte ser en AW, Snap! feilmelding i Google Chrome nettleser.

Link
Plus
Send
Send
Pin