Skip to main content

UniBlue MaxiDisk gjennomgang og nedlasting

UniBlue MaxiDisk gjennomgang og nedlasting

Geoffrey Carr

Inntil nylig var MaxiDisk en del av UniBlue PowerSuite, som bidrar til å opprettholde og forbedre ytelsen til Windows-datamaskinen. Men i det siste har selskapet nå begynt å selge Maxidisk som et eget produkt.

MaxiDisk gjennomgang

Som med de fleste Uniblue-produkter som SpeedUpMyPC, DriverScanner og Powersuite Pro, er brukergrensesnittet ganske enkelt å forstå og bruke. På hjemmesiden som åpnes ved lansering av programvaren, vil du se en Oversikt av tilstanden på harddisken din. Det er tre andre faner - Disk Scan, Gain Space og Manage.

Få plass

Deretter vil du se kategorien Diskskanning. Men det er mer fornuftig å bruke Gain Space-modulen først alltid, og fjern de midlertidige filene og uønsket rot på harddisken før du defragmenterer harddisken.

Midlertidige filer i Windows er de filene hvis bruk er bare midlertidig og blir overflødig når oppgaven er ferdig. Slike midlertidige filer er opprettet for å holde data midlertidig mens en fil blir opprettet eller behandlet eller brukt.

Mens du alltid kan bruke det innebygde Windows-opprydningsverktøyet til å fjerne søppelfiler, tilbyr MaxiDisk å gjøre en mer detaljert jobb. MaxiDisk lar deg skanne etter søppelfiler, gamle sikkerhetskopier som kan fjernes og identifiserer store filer, som du kan komprimere. Filen Skrappe filer vil tilby å slette filer fra papirkurven, midlertidige Windows-filer og Midlertidige Internett-filer, for å frigjøre diskplass. Under fjerning av gamle sikkerhetskopier, vil du kunne fjerne de gamle systemgjenopprettingspunktene og noen gamle Windows-sikkerhetskopieringsfiler.

Dessverre er det ikke mulig å finne ut hvilke søppelfiler MaxiDisk 2013 fjerner.

Diskskanning

Når du har fjernet søppelfilene fra datamaskinen din, kan du nå gå til kategorien Diskskanning og skanne harddiskene dine for fragmenterte filer. Diskdefragmentering vil analysere harddisken og anbefale defragmentering hvis det er nødvendig. Det innebygde Windows Defrag-verktøyet gjør en god jobb og tilfredsstiller de fleste av oss, men hvis du er ute etter en tredjeparts shareware, kan du sjekke ut MaxiDisk.

Ved å klikke på Scan, startes operasjonen, og i løpet av en stund vil du bli presentert med resultatene. Hvis disken din er defragmentert (Les: Hvorfor oppstår fildefragmentering) kan du trykke på Defrag-knappen for å fortsette med operasjonen. Hvis Diskdefragmentering ikke er nødvendig, vil du bli informert.

Få til

Under Administrer-fanen kan du endre programinnstillingene, skanneinnstillingene og se systeminformasjon om datamaskinen.

MaxiDisk Nedlasting

Du kan last ned MaxiDisk og bruk den som prøveperiode i 30 dager eller kjøp den. Sammen med det, gir selskapet også SystemTweaker, et brukervennlig Windows-tweaking-verktøy, GRATIS.

Relaterte innlegg:

  • Topp gratis defragmenteringsprogramvare for Windows 10/8/7
  • Skrap filer i Windows 10: Hva kan du slette trygt?
  • Beste gratis programvare nedlastinger for Windows 10/8/7
  • Frigjør og øker harddiskplass på Windows-datamaskinen
  • Gjør Windows 10 Start, Kjør, Avslutt Faster

Link
Plus
Send
Send
Pin