Skip to main content

Hvordan fremtidens smarte hjem kan spare på dine månedlige regninger

Hvordan fremtidens smarte hjem kan spare på dine månedlige regninger

Geoffrey Carr

Visst, fremtidens smarte hjem kan få deg til å skje før du våkner, bestille dagligvarer, og gå hunden uten å måtte sette på skoene dine ... men visste du at det kan til og med også spare penger?

Selv om fremskritt som de som finnes i Energy Star-apparater, får oss halvveis der, vil din månedlige strømregning fortsatt fortsette å klatre hvis du kjører et Energy Star-kompatibelt klimaanlegg 18 timer i døgnet.

Uansett hvor mye ingeniørvirksomhet gikk inn for å gjøre din A / C mer effektiv, vil bare Internett-tilkoblede smarte enheter som Nest-termostaten, GE Link Lightbulb og diverse andre WiFi-klare apparater bidra til å holde mer penger i lommen når regningssamlerne viser opp på slutten av hver måned.

Smart termostater

Av alle produktene vi har listet opp her, er smarte termostater som Nest, sannsynligvis det lettest gjenkjennelige for publikum.

Nest oppnådde først beryktet når Google falt opp selskapet for en kul $ 3,2 milliarder tilbake i januar i fjor, og ble raskt et referansepunkt for teknologibransjen om at ting av Internett ble grunnet å invadere våre hjem raskere enn noen kunne ha tanken.

Den (fornuftige) bekymringen er selvfølgelig det som gjør et selskap som gjør løvenes andel av fortjenesten av reklame, vil ha med et stykke teknologi som holder hjemmet ditt varmt eller kaldt?

Vel, hvordan "hvordan" hvordan Nest fungerer, kan bidra til å kaste deg inn.

The Nest lever opp til den "klare" delen av sin moniker ved selektivt oppvarming eller kjøling, individuelle rom i huset ditt, avhengig av hvor det føles mest aktivitet. I stedet for bare å sprøyte ut varme eller luftkondisjonering til hvert rom i et hjem og håper at ventilasjonene er stengt i alle ledige rom, bruker Nest en rekke sensorer til å oppdage ikke bare hvilke rom som har folk i dem til enhver tid tid, men også den faktiske Nummer av folk som er til stede for å bestemme hvor mye kraft det trenger å sette inn i klimakontroll hver time.

Dette betyr at huset ditt aldri bruker mer energi enn det absolutt må. Nestet kan også fornemme hvorvidt noen er hjemme i det hele tatt, og vil automatisk slå av oppvarming eller kjøling så snart det vet at inngangsdøren er lukket bak deg og din familie.

Resultatet av denne tilpassede tilnærmingen er en stor besparelse både i strøm- og gassutgifter, ettersom ikke mer varmluft pumpes ut av din linje enn nødvendig på en gitt dag.

Smart Lightbulbs

"Slå av lysene når du forlater rommet!"

Alle som har energibevisste foreldre (eller er en selv) har sikkert hørt denne rant på et eller annet tidspunkt i deres liv. Som nattlys - og vår overbruk av det - fortsetter å være en av de største strømavløpene i hjemmet både gammelt og moderne, kommer løsningen på dette alderen gamle problemet i form av smarte lyspærer.

Selv om de absolutt ikke er noe nytt (noen av de første versjonene var på markedet så tidlig som i 2006), står de fremdeles som en av de beste måtene for å holde deg i stand til å holde energikostnadene til hjemmet ditt på et rimelig nivå gjennom hele natt.

Smartbulbs er Wi-Fi-aktiverte lyspærer som skruer inn i en vanlig stikkontakt i hjemmet ditt, og kommuniserer med smarttelefon eller skrivebordsprogrammer for å fortelle deg når de er på, når de er ute og hvilket sted i huset bruker dem mest ofte .

To av våre favorittoppføringer i denne kategorien smart apparat inkluderer GE Link-pærene, og Phillips Hue Lux. Begge kommer med individuelle apper som lar deg tilpasse et bredt utvalg av innstillinger, inkludert variabel lysstyrke som passer til bestemt tidspunkt på dagen, planlegging som slår pærene i noen minutter før du våkner opp, og til og med muligheten til å spore smarttelefonens plassering slik at lysene automatisk slås av hvis de oppdager at du har forlatt huset helt.

Lysene kan ha en gjennomsnittlig verdi på rundt $ 25 per lampe, (Hue vil gi deg ca $ 40 per enhet, mens GE Link kommer litt billigere på $ 15 per stykke), og fordi de bruker LED-teknologi for å lyse opp en rom, kan vare i titusenvis av timer før du endelig brenner ut.

Dette er ikke bare en bonus for vårt miljø, det betyr også at du vil ende opp med å bruke mindre penger over tid, og erstatte eldre skole iridescents som pop og fizz ute på mindre enn hundre timer i det meste. Sikker på at kostnaden på forhånd kan være litt skummelt, men når du gjør matte, er det vanskelig å gjøre noe annet valg.

Smart vaskemaskin / tørketrommel

Men hva bra er et smart hjem hvis alle enhetene dine ikke hemmelig snakker med hverandre bak ryggen din?

Skriv inn den nye linjen med energieffektive smarte vaskemaskin / tørketrommelkombinasjoner fra Whirlpool. Whirlpool Duet-maskiner er vaskemaskiner og tørketromler som har blitt brettet inn i familien "Works with Nest" -apparater, ved hjelp av Nests sensorer for å finne ut når du er hjemme, på jobb eller på ferie, og justere syklusene tilsvarende.

Noen fine egenskaper i dette rike inkluderer muligheten til å snakke med Nest for å finne ut om noen er i huset etter at en vaskelast er ferdig. Hvis ikke, vil vaskemaskinen slå på en treg, lufttørr tommel som holder klærne fra å bli milde når du er borte, og dermed hindrer behovet for en annen vask etterpå.

På samme måte kan tørketrommelen bruke noe som kalles "Airflow Alert", som vil sende eller sende e-post til deg hvis det oppdager en blokkering i lufteåpningene som kan hindre at tørketrommelen trekker så mye fuktighet som mulig i hver last.

Begge apparatene kommer også med "Smart Delay" -funksjonen, noe som betyr at de ikke vil slå på mellom maksimal energiforbrukstid (vanligvis 15:00 - 18:00 i de fleste regioner) uten å be om en bestemt overstyring først. Dette tillegget sparer ikke bare penger, men bidrar også til å redusere belastningen på nettet, mens de fleste mennesker er hjemme og kjører energiintensive produkter som hårføner, TV og mikrobølger.

Smart kjøkken

Når det gjelder mikrobølger, vil hvilket fremtidens hjem være komplett uten noen Internett-tilkoblede kjøkkenutstyr?

Ved å stille inn med Nest, kan apparater som er koblet til LG HomeChat-nettverket, synergisere med termostaten og trekke data ned når du er hjemme eller bort for å justere strøminnstillingene tilsvarende.

Kjøleskap, ovner, oppvaskmaskiner og mikrobølger under flyging av LG-flagget kan alle angi det som kalles "energisparingsmodus", noe som vil endre hvor mye strøm de trekker ned, avhengig av om beboerne til en bestemt bolig er tilstede eller ikke.

HomeChat tillater selv at apparatene dine skriver deg med vennlige påminnelser for å slå dem av når de har vært inaktive for lenge, og lar deg kontrollere dem avhengig av kommandoene som sendes frem og tilbake mellom deg og dine automatiserte enheter.

Smart Windows

Og for å lukke ut, har vi vinduene; Den siste skyldige du forventer. Selv om du sannsynligvis ikke trodde det uten å lese det her først, kan vinduene i hjemmet gi over 40 prosent uønsket varme i sommermånedene, en figur som villaeiere vil forsøke å kompensere for ved å veksle klimaanlegget opp et ekstra par hakk i stedet for å lukke gardinene eller persienner.

Nå, du trenger ikke å gå på kompromiss mellom å nyte et lite naturlig lys i stuen og holde det godt med SmartTint-vindusfilm. SmartTint fungerer som et par overgangs solbriller for hele hjemmet ditt, som kan aktiveres eller deaktiveres med et trykk på en knapp. Når det brukes på vinduer som vender direkte mot solen, vil filmen forsiktig tynne glasset, slik at alle UVB- og UVA-strålene som bærer mest varme med dem, er blokkert, mens lyset selv er i stand til å strømme inn.

Dette betyr at huset ditt holder seg kjøligere i lengre tid under de mest straks varme delene av dagen. Mindre varme er mindre kjøling, og mindre kjøling betyr færre penger du må skal ut når det elektriske selskapet kommer banker på slutten av hver 30-dagers syklus.


Mens vi kanskje ikke lever i en futuristiske verden som minner om noe du vil se på jetsonene ennå, er fremtidens smarte hjem ikke nær så langt unna som du kanskje tror.

Enheter som Nest Thermostat, GE Link smartbulb og Smart Film introduserer subtile, men betydelige teknologier i våre huler som gjør ting litt mer komfortable, alt sammen samtidig som du sparer deg dyrebare penger på dine månedlige regninger underveis.

Image Credits: Flickr 1, 2, 3, Wikimedia 1, LG

Link
Plus
Send
Send
Pin