Skip to main content

Slik setter du inn innebygde og tilpassede avanserte egenskaper i et Word-dokument

Slik setter du inn innebygde og tilpassede avanserte egenskaper i et Word-dokument

Geoffrey Carr

Nylig viste vi deg hvordan du angir de avanserte eller innebygde egenskapene og oppretter egendefinerte egenskaper i et Word-dokument. Disse egenskapene kan settes inn i dokumentene dine ved hjelp av felt. Dette er nyttig hvis du har vanlige ord, setninger eller verdier du bruker ofte i dokumentene dine.

Hvis de vanlige ordene, setningene og verdiene du bruker ofte, vil skifte mellom de første og siste utkastene til dokumentet ditt, er det nyttig å bruke en innebygd eller tilpasset egenskap. Du kan endre verdien på eiendommen på ett sted, og det vil endres gjennom hele dokumentet.

For å sette inn verdien av en innebygd eller en egendefinert egenskap i dokumentet, plasser du markøren der du vil sette inn verdien, og klikk på "Sett inn" -fanen.

MERK: Når du legger inn en egendefinert egenskap i dokumentet, blir bare verdien satt inn. Hvis du vil referere til verdien med navnet på eiendommen, skriv inn teksten du vil før du legger inn verdien av eiendommen.

I "Tekst" -delen av "Sett inn" -fanen klikker du på "Quick Parts" -knappen.

MERK: Teksten på knappene kan ikke vises, avhengig av størrelsen på Word-vinduet. Hvis du ikke ser tekst ved siden av knappen, kan du se etter ikonet påpekt i bildet nedenfor.

Velg "Felt" fra rullegardinmenyen.

Velg "Dokumentinformasjon" fra rullegardinlisten "Kategorier".

I listen over "Feltnavn" velger du "DocProperty". En liste over alle egendefinerte egenskaper (både innebygd og de du har lagt til) vises i "Egenskap" -listen i delen "Feltegenskaper" midt i dialogboksen. Velg den egendefinerte egenskapen du vil sette inn i dokumentet fra listen, og klikk på "OK".

Verdien er satt inn der markøren er plassert.

Hvis du endrer verdien til den egendefinerte egenskapen, kan du oppdatere feltene i dokumentet for å gjenspeile endringen ved å velge alle feltene, som enkelt kan gjøres ved å velge alt innholdet i dokumentet, og trykke på F9. Du kan også oppdatere ett felt om gangen ved å velge feltet, eller sette markøren i feltet og trykke på F9.

Link
Plus
Send
Send
Pin