Skip to main content

PSA: Du kan spare masse penger på LED-lyspære med verktøyrabatter

PSA: Du kan spare masse penger på LED-lyspære med verktøyrabatter

Geoffrey Carr

LED-lysene er lysere, mer varige og radikalt mer effektive enn tradisjonelle pærer, men det er en ting de ikke er: billigere. Heldigvis er rabatter i overflod, og du kan overføre kostnaden for LED-belysningsoppgraderingen til noen andre. Les videre som vi viser deg hvordan.

Hvorfor vil jeg gjøre dette?

Selv om prisen på LED-pærer har gått betydelig ned de siste årene, er de fortsatt ikke så billig som tradisjonelle pærer. De er imidlertid mye lengre varige og mye mer effektive. Ikke bare vil en LED-pære vare i flere tiår, men det vil gi samme belysning som en glødelampe for en brøkdel av prisen (typisk utmatning av en tilsvarende mengde lys, men bruk av 1 / 8-1 / 10th strømmen).

Likevel, selv med fordelene og langsiktige besparelsene, er det tydelig å bite kulen på en LED-lampe på $ 10. Heldigvis for våre kollektive lommebøker er det en enorm sum penger dedikert til å fremme energieffektive oppgraderinger som er trukket inn i forbrukerlommer av energibeviste verktøyselskaper. Hvor mye penger nøyaktig?milliarder av dollar hvert år. I 2008 alene, for eksempel, energieffektiv oppgraderinger netted forbrukere over 3,1 milliarder dollar.

Mens pengene er spredt over oppgraderinger av alle muligheter (installere en mer effektiv ovn, høyere R-verdi vinduer og andre oppgraderinger kan koste deg energibesparelser), er en ubetydelig del av den dedikert til å oppgradere eldre og mer sløsende belysning til effektive lysdioder . Videre er rabattene ganske betydelige (forventer å spare alt fra $ 2-6 per pære).

Så hva er fangsten? Fangsten er at de fleste forsyningsvirksomhetene bare gir belysning for 60w ekvivalente varm hvite pærer (den mest brukte boligpæren). Mens noen verktøy gir rabatt på andre watt- og fargekombinasjoner (for eksempel 75w-ekvivalent dagslyspærer), er det mye sjeldnere.

Når det er sagt, sammenlignet med stresset og kostnaden ved store oppgraderinger som å installere en ny ovn installerer nye lyspærer en triviell måte å spare penger på. La oss ta en titt på hvor lett det er og hvor du skal score nedsatte pærer.

Før vi går videre, er det verdt å merke seg at mange av de samme rabattene gjelder for CFL-pærer, men når det er mulig, anbefaler vi LED over CFL da du får en pære med lengre levetid, redusere risikoen for kvikksølvforurensing, og nyt øyeblikkelig og flimmerfri lys.

Typer av rabatter

Det er to hovedmåter du kan score rabatter på nye, energieffektive pærer: umiddelbare rabatter og rabattkort. Den vanligste rabat typen for forbruker-kjøpt belysning er en umiddelbar rabatt.

Øyeblikkelig rabatt

For å oppmuntre forbrukerne til å kjøpe energieffektiv belysning, blir rabatten brukt umiddelbart ved kjøp til lyspæren i form av et verktøystilført tilskudd. Fra et forbrukerperspektiv er pærene alltid til salgs, og verktøyet bruker øyeblikkelige kuponger. Se etter skilting, som vist på bildet nedenfor, hos dine lokale forhandlere.

Du finner vanligvis fintrykk på disse øyeblikkelige rabatter som indikerer at rabatten er begrenset til X antall pærer per husholdning (en verdi som varierer alt fra 5 til 30 + pærer avhengig av verktøyet). Vi har aldri hørt om at denne grensen blir håndhevet i alle fall, og vi har aldri blitt bedt om å identifisere eller begrense innkjøp av identiske pærer. Kort om å kjøpe mer enn det begrensede beløpet i et enkelt kjøp kan vi ikke forestille oss at det noen gang er et problem.

Post-in rabatter

Vanligvis er rabattkortet begrenset til kommersielle oppgraderinger. Selv om det ikke er helt uvanlig for verktøy til å sende inn rabatt på forbrukerbelysningskjøp, er slike rabatter vanligvis bare for store og dyre oppgraderinger av hele lysarmaturer. Utenfor det vil du vanligvis finne at e-postbelysningsrabatter er for bedrifter som engasjerer seg i storskala lysoverhaling.

Hvis du leser dette og vurderer å oppgradere både hjemme og bedrift til mer effektiv belysning, må du ikke bli slått av ved å sende i rabattene dine. Mens boligbesparelser er høye når det gjelder LED-oppgraderinger, er kontorbesparelser enda høyere gitt det rene antallet pærer som er på (og hvor lenge de brukes hver dag).

Slik finner du rabatter

Selv om instantrabatter vanligvis er tydelig merket i butikkene, er det ikke en veldig spesielt effektiv måte å gå rundt om å finne dem, og roaming rundt fra butikk til butikk. Heldigvis er det en mye enklere måte å finne ut hvilke butikker nær deg lager rabattvennlige pærer.

Søk EnergyStar.gov

Selv om du finner mer enn noen få energibaserte databaser online, er de alle bleke i forhold til (eller direkte stjele dataene fra) Energy Star-nettsiden. Slå opp Energy Star Rebate Finder og koble inn postnummeret ditt for å finne alle rabatter i ditt område. Du kan bore ned gjennom resultatene ved å spesifiserebare lyspærer og armaturer, men du vil kanskje la den være åpen for å se hvilke andre energibesparelser du kan dra nytte av.

Energy Star-nettsiden gjør en god jobb med å spesifisere verktøyet, hva slags rabatt du får, og rabattområdet. Videre vil det gi en direkte kobling til det aktuelle bruksselskapet som bringer oss til neste trinn.

Sjekk ditt lokale verktøyets nettsted

Mens Energy Star-databasen er flott for å finne ut hva slags rabatter som er tilgjengelige i ditt område, er det litt lys på detaljene. Hvis du vil ha ytterligere informasjon (som lokale deltakende forhandlere), er det veldig nyttig å slå opp det lokale verktøyet ditt nettsted.

I forrige avsnitt, for eksempel, så vi at Baltimore Gas and Electric Company (BGE) har umiddelbare rabatter på opptil $ 7 på LED-pærer. Hvor kan vi finne dem selv?

Ved å klikke på koblingen på Energy Star-søkeresultatene til BGE-nettstedet kan vi hoppe til energirefiksjonssiden, bruke butikklokaliseringen og få et kart over lokale butikker som deltar i energiregningen.

Ikke alle nettsider har en så praktisk søkemotor, men nesten hvert nettsted vi sjekket fra et tilfeldig valgt basseng fra Energy Star-listen over landsomfattende LED-rabattleverandører, hadde en deltakende liste over forhandlere.


Med en liten søk, en tur til butikken, noen få minutter brukte byttepærer, kan du nyte energieffektiv belysning som er subsidiert av ditt lokale energiselskap og nasjonale energisparende tiltak.

Link
Plus
Send
Send
Pin