Skip to main content

Oppgavebehandling Deluxe: Alternativ oppgavebehandling programvare for Windows

Oppgavebehandling Deluxe: Alternativ oppgavebehandling programvare for Windows

Geoffrey Carr

Når jeg utfører noen registret manipulasjoner på min Windows, den første og fremste tingen jeg gjør er å starte på nytt Explorer å observere endringene. Startes på nytt Explorer, selvfølgelig er mellomproduktet Oppgavebehandling (pressing Ctrl + Shift + Esc kombinasjon bringer den opp). Dermed er det mange scenarier som dette, hvor Oppgavebehandling er hovedfokuset. I dag, i denne artikkelen, presenterer vi deg med MiteCs Task Manager Deluxe.

Alternativ oppgavebehandling programvare for Windows

Oppgavebehandling Deluxe er bare en bærbar Oppgavebehandling med noen ekstra funksjoner i forhold til de som leveres av innfødte Oppgavebehandling i Windows. Dette er et enkelt verktøy for å få detaljert informasjon om systemprosesser. Vi testet det på Windows 8 Pro, og det klarte aldri å imponere oss med hva det er ment for.

Som du kan se i bildet ovenfor, inneholder dette freeware en rekke faner med all detaljert visning for hver oppgave. Du har prosess-IDene oppført her med deres type og filnavn. Klikk på Prosessdetaljer gir mer informasjon om valgt oppgave. I den innfødte Oppgavebehandling, du må klikke på en oppgave og deretter klikke på Sluttoppgave å si opp det, men her har du muligheten til å si opp flere oppgaver i samme tilfelle. De Automatisk oppdatering alternativ her automatisk forfriskning av gjeldende skjerm i definert intervall.

Flytter på, her Autoruns fanen tar vare på prosessene du ønsker ved oppstart av Windows. Så du kan enkelt avvelge prosessen som irriterer deg ved oppstart, ved å avslutte dem.

Oppgavebehandling Deluxe gir deg Katode Ray Oscilloskop dedikert grafisk visning for CPU-ytelsen. Den grafiske visningen for CPU History og Minnebrukshistorie er tilgjengelig separat med en eller annen type Systeminformasjon. Denne oppgavebehandleren dekker surfing og administrasjon av følgende domener:

  • dispensasjon
  • Windows
  • tjenester
  • Sessions
  • Autoruns
  • Miljø
  • Systeminformasjon og ytelse

Det eneste som ikke er gunstig med dette verktøyet, er å få tilgang til det ved hjelp av tastaturkombinasjon. På samme måte kan du få tilgang til innfødte Oppgavebehandling ved hjelp av Ctrl + Shift + Esc kombinasjon, må du klikke separat på dette freeware ikonet for å få det. Men det er mye mer fordelaktig og en må ha hvis du leter etter detaljert oppgaveanalyse for systemet ditt.

MiteCs Task Manager Deluxe gratis nedlasting

Du kan få dette kule og smarte, men likevel lettvektsverktøyet fra nedlastingssiden. Last ned Task Manager Deluxe fra her.

Der andre alternative oppgavebehandling programvare for Windows 10/8/7 kan du sjekke ut.

Link
Plus
Send
Send
Pin