Skip to main content

AnVir Task Manager Free: Alternativ til Windows Oppgavebehandling

AnVir Task Manager Free: Alternativ til Windows Oppgavebehandling

Geoffrey Carr

Windows Oppgavebehandling er et av de kraftigste verktøyene i Windows PC-systemer, slik at brukeren kan overvåke datamaskinens ytelse, prosesser, kjørende applikasjoner, nettverksaktivitet, minneinformasjon og CPU-bruk. Mens jeg bruker den til å lukke et program når det fryser eller krasjer, hjelper Windows Oppgavebehandling å fortelle om det er mistenkelige programmer som kjører i bakgrunnen av systemet ditt, og som påvirker ytelsen og hastigheten.

Selv om Windows Task Manager fungerer bra for meg, foretrekker noen strømbrukerne et tredjeparts oppgavebehandling verktøy som gir omfattende informasjon og granulær kontroll for å overvåke datamaskinens ytelse og prosesser.

AnVir Task Manager Free

AnVir Task Manager Free er et gratis oppgavebehandling verktøy som hjelper brukeren overvåkning samt forbedre deres datasystem ytelse. Det lar deg gjøre viktige justeringer i operativsystemet og forbedre ytelsen.

Med et meget enklere brukergrensesnitt er AnVir Task Manager ganske omfattende og viser kjører applikasjoner, prosesser, tjenester, drivere og Windows oppstartsprogrammer. Den lar deg avslutte noen av de aktive prosessene, redigere eller deaktivere oppstartsprogrammer og stoppe noen av systemets applikasjoner. Det kan virke å være lik den innebygde Windows Task Manager, men det er en avansert oppgavebehandling som leveres med en oppstartsleder og et antivirusprogram.

I motsetning til den vanlige Windows Task Manager, gir AnVir Task Manager grundig informasjon om kjøring av programmer, oppstartstjenester og systemprosesser. I tillegg til å gi detaljert informasjon, gir den også de riktige verktøyene som hjelper deg med å administrere alle oppstartsposter og -tjenester.

Du kan kontrollere oppstartsseksjonen din og redigere, starte eller stoppe et hvilket som helst program ved hjelp av registerredigering. Du kan faktisk åpne elementet i sin katalog ved hjelp av kontekstmenyen og redigere egenskapene.

Det hjelper brukerne til å -

 • Overvåk skjulte prosesser
 • Sjekk loggdetaljer og eksporter rapporten til en HTML-fil

 • Lagre alle rapportene som HTML-fil for videre analyse (oppstartsrapport, søknadsrapport, tjenesterapport og prosessrapport)

 • Slik filtrerer du tjenester etter Windows-programmer, Microsoft-programmer og ikke-Microsoft-programmer

 • Finn DLLer, drivere og produktinformasjon.

 • Sjekk filer for ondsinnede programmer i 30 AntiVirus-motorer via VirusTotal.com

 • Forsink oppstart (standardforsinkelsestid er ett minutt, men du kan tilpasse forsinkelsen)

 • Legg til eller slett et program fra oppstart
 • Åpne filen i katalogen, rediger dens egenskaper eller søk etter relaterte resultater ved hjelp av "Google-søk"

Samlet sett er AnVir Task Manager et svært kompetent PC-styringsverktøy som kommer med interessante funksjoner. Det kan hjelpe deg med å holde et klart spor av alle installerte og løpende prosesser på datamaskinens system og hjelpe deg med å holde PCen ren og kjører jevnt.

Viktig: AnVir Task Manager er et fint og nyttig freeware, men det prøver å installere Reg Organizer på systemet ditt.

Så sørg for at du fjerner merket for dette alternativet hvis du ikke vil installere det. Gå til hjemmesiden sin for detaljer.

Oppgavebehandling Deluxe og Daphne Oppgavebehandling er andre alternativer for oppgavebehandling for Windows 10/8/7, du vil kanskje sjekke ut.

Relaterte innlegg:

 • Kontroller, Endre, Administrer, Deaktiver oppstartsprogrammer i Windows 10/8/7
 • Gjør Windows 10 Start, Kjør, Avslutt Faster
 • Beste gratis programvare nedlastinger for Windows 10/8/7
 • Oppgavebehandling Deluxe: Alternativ oppgavebehandling for Windows 10/8/7
 • Topp 10 gratis Task Manager alternativ programvare for Windows 10/8/7

Link
Plus
Send
Send
Pin