Skip to main content

Zipbooks gjennomgang: Gratis online regnskap, fakturering og bokføring service

Zipbooks gjennomgang: Gratis online regnskap, fakturering og bokføring service

Geoffrey Carr

Hvis du er ute etter en moderne nettbasert elektronisk regnskapsløsning som er i stand til å gjøre grunnleggende sitering, fakturering og akseptering av betalinger online, gi ZipBooks et forsøk! Det forenkler bare livet. Vi har allerede tatt en titt på noen gratis finans og regnskap programvare, nå la oss ta en titt på Zipbooks.

Zipbooks er en gratis online løsning som oppfyller alle dine behov i faktureringsprosessen. Du kan utføre bokføring, fakturering, tidssporing og mer. Denne cloud-regnskapstjenesten lar en bedriftseier fokusere primært på virksomheten, ikke saldoer. Det sporer lett bankinformasjon, kredittkortbehandling uten å abonnere på noen plan. Ja, Zipbooks er helt gratis for bruk. I motsetning til gratis fakturering programmer som opplever knapp respons problemer eller har feil, Zipbooks løper jevnt.

Zipbooks Fakturering og bokføringstjeneste

ZipBooks er gratis og tillater abonnementsfakturering og fakturering. API, rent grensesnitt og absolutt brukervennlighet er det som har holdt meg rundt. Fremfor alt, ZipBooks dedikasjon til kundeservice er det virkelig prisverdig og noe som skal emuleres.

Sette opp Zipbooks er ganske enkelt. Ved å logge inn for første gang, viser ZipBooks en kort sjekkliste for å slå opp kontoen din din konto. Du kan opprette en ny faktura eller tilpasse den eksisterende ved å velge fanen 'Faktura' og angi informasjon om de tilsvarende elementene sammen med spesifikasjonene som timer / antall og pris. Om nødvendig kan du også legge inn notater for mottakeren.

Når du er ferdig, kan du forhåndsvise endringene som er gjort. Hvis ok, klikk "Finalize" øverst for å sende fakturaen din til klienten.

Andre viktige funksjoner som er inkludert i Zipbook er,

1] Gjentakende fakturaer: Tilbakevendende fakturaer gjør det mulig å sette inn betalingspåminnelser for de som ikke er merket som betalt.

2] Tidsporing: Tidssporingsverktøyet er nyttig for personer som frilansere som ønsker å administrere sine timer brukt på prosjekter. De kan manuelt legge til tidsoppføringer manuelt, eller starte en timer i et eget vindu. For å bruke denne funksjonen, opprett "prosjekter" på tidsporingsfanen først.

3] Regnskap: I tillegg til sporingstid kan ZipBooks du spore utgifter. Så, for å finne ut hvilke utgifter som er påløpt eller koble dem til en klient, gå til "Utgifter" -fanen og noter ned eventuelle kostnader som påløper for å koble dem til en klient. Det er viktig å merke seg at mellom fakturering og kostnadssporing kan ZipBooks gi deg mulighet til å generere to viktige regnskapsrapporter:

  1. En resultatregnskap som dekker både, fortjeneste og tap
  2. Utgiftsrapporter

Den innebygde automatiseringsprosessen genererer automatiserte utganger som bidrar til å lage en nøyaktig vurdering for effektivisering av virksomheten. ZipBooks har også gode rapporteringsfunksjoner som genererer en rapport om totale inntekter de siste 12 månedene, en kostnadsrapport, inntekt per kunde, utestående betalinger, etc.

Gå besøke sin hjemmeside å komme i gang. Gi oss beskjed om tilbakemelding i kommentarfeltet nedenfor.

Link
Plus
Send
Send
Pin