Skip to main content

Slik deaktiverer du automatisk forbedring i Windows 10-bilder App

Slik deaktiverer du automatisk forbedring i Windows 10-bilder App

Geoffrey Carr

Bilder-appen i Windows 10 har blitt gjenoppbygget som en universell app som lar deg arbeide med bildene dine på tvers av enhetene dine. En av funksjonene som er tilgjengelige, er muligheten til å tillate at appen automatisk forbedrer bildene dine når det er mulig.

Appen forbedrer automatisk bildene ved å justere ting som lysstyrke, kontrast og farge, og fjerner til og med røde øyne eller retter en skrå horisont, om nødvendig. Du kan imidlertid slå denne funksjonen av hvis du vil.

Som standard er det en flis for Photos-appen på Start-menyen. Klikk på "Bilder" -flisen for å åpne appen. Hvis du har tilpasset Start-menyen, kan det hende at "Bilder" -flisen ikke er der. Du kan også starte appen "Bilder" ved å klikke "Alle apper" nederst på Start-menyen og klikke på "Bilder" i listen over apper.

Når appen Bilder åpnes, klikker du på "Innstillinger" -knappen nederst i venstre hjørne av vinduet.

I delen "Vise og redigere", under "Forbedre bildene mine automatisk", klikker du på venstre side av skyveknappen "På" for å slå av alternativet.

Skyvekontrollen beveger seg til venstre og knappen blir hvit.

For å gå tilbake til hovedvinduet i Bilder-appen klikker du på pilen bak (venstre) i øvre venstre hjørne av vinduet.

For å lukke appen Bilder, klikk på "X" -knappen øverst til høyre i vinduet.

Når alternativet "Automatisk forbedring av bildene mine" er aktivert, blir ikke endringer lagret i dine opprinnelige fotofiler, slik at du kan slå alternativet av og på når som helst og ikke påvirke de opprinnelige bildene dine, med mindre du velger å lagre endringene.

Link
Plus
Send
Send
Pin