Skip to main content

Sikkerhetskopiere nylig endrede filversjoner med EvaCopy

Sikkerhetskopiere nylig endrede filversjoner med EvaCopy

Geoffrey Carr

Sikkerhetskopier er ekstremt nyttige dersom det foreligger et uheldig datatap. Selv om det anses som viktig, har versjoning en overordnet sikkerhetskopi, siden det ikke bare skaper en kopi av de siste dataene dine, men også deres tidligere versjoner (endret eller slettet).

EvaCopy er en versioning aktivert gratis backup og restaurering programvare for enkel restaurering av filer og mapper for Windows.

EvaCopy som står for EVACuate og Copy er en slik unik backup løsning, som kombinerer versjonering i kombinasjon med backup for enkel restaurering. Programmet er enkelt å konfigurere og distribuere på tvers av flere arbeidsstasjoner. Den er lett i vekt, bærbar og krever ingen JAVA eller .NET for installasjon. Med mindre et stort problem oppstår, bruker brukeren ingenting annet enn et skuffikon.

Hevder at den skal være unik backup-løsning for Windows, er tre hovedtrekk i programmet:

  1. Versjon av filsystemet
  2. Databaseversjonering
  3. Idle-Time Trigger

Andre funksjoner som er inkludert i den nyeste versjonen (v 6.0) er,

  • Spesialisert PREP for Outlook
  • Grunnleggende oppsettveiviser (EVAConfBase)
  • Advarsel når innstillingene ikke kan lagres
  • Integrasjon av versjonsnumre til alle kjørbare
  • Idle Time endret format (for eksempel: i et halvt minutt, type 0.5, erstattet heltall format)

EvaCopy når den er aktivert, går stille i bakgrunnen, kontrollerer eventuelle nylig endrede filer og gir en sikkerhetskopi for dem umiddelbart når systemet er funnet tomgang for en stund

En gratis manual som kan lastes ned som et arkiv fra den offisielle nettsiden, gir grundig informasjon om kommandolinjeparametere, batchfiler, utgangskoder, loggfiler og andre kontrollfunksjoner. Størrelsen på dette nedlastbare arkivet er 1,5 MB.

Bortsett fra alt dette, EvaCopy gir støtte for flere språk. Dette inkluderer engelsk, fransk, italiensk, tysk, etc. brukeren har lov til å laste ned språkpakker gratis og bruke freeware i sitt ønskede språk.

Last ned EvaCopy fra her.

Fungerer på Windows 7, Vista og XP.

Link
Plus
Send
Send
Pin