Skip to main content

Herd Microsoft-personverninnstillinger for personvern

Herd Microsoft-personverninnstillinger for personvern

Geoffrey Carr

Microsoft respekterer brukerens privatliv og gir dem full kontroll over personverninnstillinger av din Microsoft-konto. Hvis du vil holde deg unna online trusler og farer, er det svært viktig å holde dine elektroniske kontoer trygge og sikre. Glem aldri å justere personverninnstillingene så snart du oppretter en online konto.

Microsoft-kontoen brukes til å logge på, i Outlook.com, Hotmail.com og andre e-post-IDer. Det kan også brukes til å logge på andre Microsoft-tjenester og enheter som Windows-maskiner, Xbox Live, Windows Phone og så videre. Vi har allerede sett noen sikkerhetsstrinn som kan tas for Microsoft-kontobeskyttelse. I dag, i dette innlegget vil vi snakke om personverninnstillingene som Microsoft-kontoen har å tilby.

Innstillinger for Microsoft-kontoinnstillinger

Markedsføringsinnstillinger: Til å begynne med må du først håndtere dine markedsføringspreferanser. Logg inn på din Microsoft-konto og gå til Innstillinger. Klikk på Varsler og administrer markedsføringsinnstillingene dine.

Siden din Microsoft-konto er koblet til hver tjeneste, er det svært viktig å administrere informasjonen du deler med disse elektroniske tjenestene. Ikke mange brukere kan vite dette, men når du kobler din Microsoft-konto til andre nettsteder som Facebook, Linked and others; Du deler faktisk alle dine personlige opplysninger med dem.

For å justere personverninnstillingene her, logg deg på Microsoft-kontoen din og gå til Profilside. Klikk på Behandle aliaser og endre markedsinnstillingene dine. Du kan videre endre epostaliasene fra fanen 'Aliases'.

Hvis du har mer enn én e-post lagt til her, sørg for å deaktivere påloggingsinnstillinger for e-postadresser du ikke bruker.

Administrer de koblede kontoene: Øverst til høyre på profilsiden din kan du se de sosiale nettverkskontoene som er koblet til din Microsoft-konto, under Administrer kontoene dine. Klikk på noen av dem og tilpass hvilken info du vil dele.

Bruk avmerkingsboksene for å justere personverninnstillingene dine her. Klikk på 'Fjern denne tilkoblingen helt'For å fjerne en konto fra Microsoft.

Passord Innstillinger: På kontosiden din, gå til Sikkerhet og personvern og klikk på Bytt passord. Skriv inn ditt nåværende passord og opprett en ny. Pass på at du velger et sterkt passord for kontoen din. Microsoft anbefaler å sjekke boksen, "La meg endre passordet mitt på 72 dager"Og klikk på Lagre.

Håper dette skrivet om personverninnstillinger i Microsoft-kontoen var nyttig for deg. Se nå hvordan du kan herde Outlook.com personverninnstillinger.

Link
Plus
Send
Send
Pin