Skip to main content

Moo0 System Monitor: PC ytelsesmonitor programvare

Moo0 System Monitor: PC ytelsesmonitor programvare

Geoffrey Carr

Normalt kan du få systemresultatdata ved hjelp av Windows Task Manager også. Men dataene er skilt og gruppert av faner, og du kan miste oversikten over hva du gjorde ved å bytte mellom kategoriene. Pluss å få oppgavebehandleren til å jobbe i sanntid (eller med en sekunds forsinkelse) er noen ganger veldig tung på datamaskinens ressurser. Moo0 System Monitor er en PC-ytelsesmonitorprogramvare som gjør det mulig å overvåke systemytelsen og å se hvilken prosess som spiser opp datamaskinens ressurser.

Denne Moo0 System Monitor Review gir deg nok informasjon til å vite om det er verdt et forsøk.

Moo0 System Monitor

Grensesnittet til Moo0 System Monitor er helt tilpassbart. Som standard er det en vertikal linje, men du har muligheter til å konvertere den til horisontal linje eller i en boksform. Du kan også kontrollere størrelsen på vinduet ved å høyreklikke på det og velge Størrelsesalternativer blant Very Large, Very Small, Large, Medium og Small.

Høyreklikkmenyen tilbyr også mange alternativer for å velge andre farger enn størrelsen og formen på Moo0 System Monitor-vinduet. Du kan også velge Transparency og hvis du ønsker å holde vinduet alltid alltid på toppen.

For å endre formen på Moo0 System Monitor Interface, høyreklikk på vinduet og klikk på Layout og velg hvilken type Layout du vil ha. Den har tre vertikale alternativer, tre horisontale og tre boksalternativer. Det siste alternativet under Layout er Cell Width.

Hvis du føler at dataene er crammed i kolonnene, kan du øke cellebredden. Husk at det vil ha en effekt på total plass okkupert av systemmonitoren hvis du har tenkt å holde den på toppen som et sidebar på applikasjoner for å se hvilken appprosess som brukes av CPU.

For å endre standard svart farge, høyreklikk igjen og velg Skin. Fra listen over tilgjengelige skinn, velg en som passer til dine øyne. Standard-en er svart og litt hard på øynene, så hvis du holder den på toppen, anbefaler jeg at du bytter den til blå eller noe som ikke belaster øynene dine.

Moo0 System Monitor Fields

Standardfeltene som er satt av Moo0 System Monitor er CPU, Free Memory, CPU Temperatur, Harddisk Temperatur, Dataoverføring på nettverket (Internett) og Total oppetid på datamaskinen. Du kan legge til flere felt og til og med fjerne standardfeltene hvis du ønsker det.

For å legge til eller fjerne felt, høyreklikk på Moo0 System Monitor-vinduet og klikk på det første alternativet som sier Fields. Klikk deretter på feltene du vil ha. Når du aktiverer et felt, vises et kryssikon foran på det aktuelle feltet. Når du deaktiverer et felt eller hvis det allerede er deaktivert, ser du ikke kryssmarkering foran den.

CPU-feltet og minnefeltene er viktigst i mitt syn, da du kanskje vil vite hvilket program som bremser datamaskinen din. CPU Loader-feltet viser navnet på programmet som bruker prosessoren til enhver tid. Hvis cellen / feltet vises i rødt, vet du at det nåværende programmet som bruker CPUen, er vanskelig på ressursen. Hvis du også opplever å ligge i datamaskinen, kan du se opp til CPU Loader-feltet for å vite hvilken prosess / program som er skyldige og ta skritt for å hindre at den senker datamaskinen ved å avslutte prosessen eller ved å fjerne den helt fra datamaskinen.

Konklusjon

Moo0 System Monitor er et lettvektsprogram som du kan bruke i stedet for Windows Task Manager til å vite hva som skjer på datamaskinen. Det er nok felt du gir deg den riktige typen informasjon du vil ha for å optimalisere ytelsen til datamaskinen din - ved å fjerne eller blokkere bestemte prosesser.

Moo0 System Monitor er ganske praktisk å få en rask titt på ressurser som blir konsumert mens du jobber på datamaskinen din. Du kan laste den ned fra her.

Hvis du har noe å legge til i anmeldelsen, vennligst del den med kommentarseksjonen nedenfor.

Gå hit for å sjekke ut noe mer gratis programvare for å overvåke systemets ytelse og ressurser.

Link
Plus
Send
Send
Pin