Skip to main content

Gratis båndbreddeovervåkingsverktøy for Windows 10/8/7

Gratis båndbreddeovervåkingsverktøy for Windows 10/8/7

Geoffrey Carr

Det er best å bruke båndbredde- og Internett-overvåkingsverktøy når Internett-leverandøren din tilbyr en begrenset kvote for nedlasting og opplasting. Disse verktøyene overvåker ikke bare båndbredde og Internett-bruk eller kontrollerer hastigheten, men oppdager også mistenkelig nettverksaktivitet. Denne artikkelen viser noen beste programmer for Windows 10/8/7, som alle er veldig populære i nisje.

Båndbreddeovervåkingsverktøy

ISP Monitor

ISP Monitor lar deg også sjekke Internett-hastigheten din; Tross alt, bør du få den hastigheten du faktisk betaler for. Videre tilbyr den sanntids trafikkovervåkning. Den innebygde trafikkmonitoren viser nåværende nettverkshastighet via tre forskjellige grafikkmoduser. Alle tre modi kan tilpasses dine behov.

I tillegg til alt dette viser ISP Monitor prosentandelen som brukes fra din totale kvote, og tillater justering av den før den når grenseverdien. For dette må du angi grenser for nedlasting og opplasting ved å tilpasse programmets innstillinger. Eventuelt kan du velge å tillate ISP Monitor å koble fra Internett-tilkoblingen, når den når grensen. ISP Monitor er ren og inneholder ikke noe spyware eller virus.

Cucusoft Net Guard

Net Guard er fri programvare for å overvåke bredbåndsbruk og drepe skadelig programvare som slipper båndbredden din. Den inneholder et lite flytende vindu i realtid som angir sanntidsopplasting og nedlasting av Internett.

Det flytende vinduet kan være skjult, eller dets opasitet kan justeres for å gjøre det transparent hvis det plager en bruker. For å skjule eller gjøre vinduet gjennomsiktig,

  • Høyreklikk på det flytende statusvinduet, # 1.
  • Klikk på "Opacity" # 2.
  • Velg den opacitetsverdien du liker. Da blir det flytende statusvinduet gjennomsiktig.

Du kan til og med sette en trafikkgrense per måned. Hvordan? Cucusoft Net Guard inneholder en "Forecast" -funksjon som automatisk beregner den forventede båndbreddebruken i en måned. Dermed kan du enkelt avgjøre om bruken din vil overstige grensen for den aktuelle måneden eller ikke.

Programmet er kompatibelt med alle senere Windows-versjoner, inkludert Windows 8.

tbbMeter

tbbMeter er en båndbreddemåler som hjelper deg med å overvåke din Internett-bruk. Det lar deg se hvor mye datamaskinen din sender og mottar fra Internett i sanntid. Det viser deg også hvordan Internett-bruken varierer på ulike tider av dagen. Dette verktøyet vil hjelpe deg med å administrere bruken din for å unngå å pådra seg overskytende båndbreddeavgift eller finne at bredbåndsleverandøren minker deg ned på grunn av at du overskrider ditt månedlige bruksbidrag.

Free

FreeMeter er et annet veldig enkelt, brukervennlig, bærbart nettverksovervåkings- og diagnoseværktøy. Hovedvinduet viser grafisk dataene som overføres, frem og tilbake, på datamaskinen. Den inneholder også mange enkle verktøy.

Finn ut hva Internett-hastigheten din er, ved hjelp av disse Internett-hastighetstestene.

Noen av dere vil kanskje også se på disse verktøyene:

  1. Gratis programvare for å overvåke systemytelse og ressurser
  2. Gratis nettverksovervåkingsverktøy.

Relaterte innlegg:

  • Beste gratis programvare nedlastinger for Windows 10/8/7
  • Konfigurer og begrenset innstillbar båndbreddeinnstilling i Windows 10 / 8.1
  • Remote Credential Guard beskytter Remote Desktop-legitimasjon i Windows 10
  • Gratis programvare for å overvåke systemytelse og ressurser i Windows 10/8/7
  • Beste gratis nettverksovervåkingsverktøy for Windows 10/8/7

Link
Plus
Send
Send
Pin