Skip to main content

ChrisPC Screen Recorder: Capture skjermbilde, record skjerm, redigere video

ChrisPC Screen Recorder: Capture skjermbilde, record skjerm, redigere video

Geoffrey Carr

Det er ingen mangel på gratis skjermopptaksprogramvare eller skjermopptakerprogramvare, men her er en annen, kalt ChrisPC Screen Recorder, som er verdt å se på, for det lar deg gjøre både og mer. Det lar deg fange skjermbilder, ta opp skjermen og rediger videoen For en person som meg, er skjermopptakingsverktøy en del av jobben min, og dette tvinger meg til å velge det beste der ute. Jeg har brukt Chris PC Screen Recorder-versjonen fra stille en stund nå, og det virker ganske bra. Hvis du er i å lage opplæringsprogrammer og la andre mennesker lære da ChrisPC Screen Recorder for Windows er et av de mest overbevisende valgene der ute.

ChrisPC Screen Recorder

Installasjons- og kjernefunksjoner

Typisk enkel installasjon - last ned .exe-filen og kjør den. Heldigvis er programmet mer som en applet og er lett i naturen. Personlig fant jeg brukergrensesnittet å være ryddig og intuitivt i naturen. Oppstart er ganske enkelt.

Klikk på "Ta opp"Vil åpne en rullegardin som viser tre alternativer,"Full skjerm”, “Utvalgte område"Og"Valgt vindu. "Disse alternativene er svært nyttige siden skjermopptakeren vil bli automatisk låst på de nevnte stedene uten å måtte justere det under opptak.

Video redigerer

Vel, Video Editor er bare grunnleggende, men igjen er dette en slags bonusfunksjon med tanke på at ChrisPC Screen Recorder er et hardcore skjermopptaksverktøy. Videoredigeringsprompten kommer opp på slutten av opptaket, og i tilfeller vil du utvise noen uønskede biter fra videoen du kan gjøre med redaktøren.

Video kvalitet

Under opptak av skjermvideoen er oppløsningen av største betydning, og ChrisPC Screen Recorder lar deg velge kvaliteten på videoen fra "innstillinger"-Delen som hjelper deg med å finjustere hele prosessen. Videre vil alternativene du også bestemme om du vil at markøren skal være synlig og også FPS.

Screen Capture

Jeg kunne ikke forestille meg verden uten skjermbilder, fra opplæringsprogrammer til feilsøking av skjermdump, har en sentral rolle å spille. I "innstillinger"Man kan velge formatet for skjermgrøfter og utgangsstedet kan tilpasses. Den beste funksjonen er imidlertid at programmet bruker din innebygde mikrofon til å ta opp lyden slik at du kan stemme over på en sanntid.

Begrensninger av den gratis versjonen

Jeg testet den frie versjonen. Men det er veldig naturlig for oss å ønske å vite hvilke funksjoner som er utelatt av den gratis versjonen, men har blitt inkludert i Pro. Funksjoner som vannmerke, nedtellingstidsbryter er ikke tilgjengelig i gratisversjonen. Pluss den gratis versjonen tillater bare 10 minutters skjermopptak, og det kan være en letdown for noen. Personlig var den gratis versjonen suveren for meg, og jeg kunne gå og jobbe uten mangler.

Kjennelse

Programmet har vært ganske stabilt og har aldri hengt meg opp, og jeg elsker spesielt enkelheten med hvilken man kan bytte mellom skjermopptak og skjermbilder. Hvis du er på utkikk etter et omfattende skjermopptaksverktøy, vil du kanskje sjekke ut ChrisPC Screen Recorder. Den er tilgjengelig fra hjemmesiden.

Link
Plus
Send
Send
Pin