Skip to main content

Slik administrerer du Kindles og bøker fra Amazonas nettsted

Slik administrerer du Kindles og bøker fra Amazonas nettsted

Geoffrey Carr

Du har kanskje lagt merke til at din Amazon-konto har så mange alternativer at det er litt vanskelig å vite hva som gjør hva, og derfor vil vi forklare hvordan du kan håndtere Kindles og deres innhold.

Ved å administrere Kindles og deres innhold fra Amazonas nettsted kan du gjøre mange ting du kanskje ikke har kjent du kan gjøre. For eksempel kan du avregistrere enheter, du kan laste ned innhold, du kan legge til fortellinger, og mange andre verdifulle alternativer.

For å administrere Kindles og deres innhold, klikk først på rullegardinmenyen ved siden av "Din konto" og klikk deretter "Administrer innhold og enheter" fra listen.

Du må kanskje logge inn på neste side.

Siden "Administrer innhold og enheter" er delt inn i tre kategorier: "Ditt innhold", "Dine enheter" og "Innstillinger".

Av de tre har "ditt innhold" de ting du vil mest bruke. Hvis du for eksempel klikker på en tittel, kan du levere den tittelen til en annen enhet eller slette den. Du kan også sortere innholdet ditt med bøker, musikk, dokumenter og mer.

Velg en tittel, i dette tilfellet en bok, og klikk deretter på "Handlinger" -knappen, og en popup-meny vil vise flere alternativer utover det ovenfor nevnte levere og slette.

Du kan laste ned tittelen og overføre den via USB, fjerne den lengste siden, og til og med legge til fortelling.

Hvis du legger til fortelling, så kjøper du i hovedsak en lydbok. Fortellelse vil koste deg ytterligere utover kostnaden for å eie boken, og leveres av Audible.

På kategorien "Dine enheter" kan du styre forskjellige Amazon-enheter, det vil si tenne (e) og Kindle-mobilapper.

En ting å merke seg er at du kan avregistrere en enhet, noe som er viktig, for eksempel hvis du donerer eller regisserer en av dine Kindles til noen andre, eller det er tapt eller stjålet.

Til slutt, på siden "Innstillinger" finner du en mengde forskjellige alternativer for å sortere gjennom. Av disse kan du redigere betalingsmåten din, noe som betyr at du kan endre standard 1-kliks betalingsmåte, så vel som landinnstillingene dine.

Du kan også opprette en Amazon Household, som tillater opptil to voksne å administrere innhold og dele medlemskapsfordeler. Du kan også lage opptil fire profiler for barna dine.

Hvis du har abonnementer, kan du administrere dem fra Innstillinger-siden, og du kan også slå på / av enhetens synkronisering eller Whispersync-innstillinger. Dette siste elementet skal bare deaktiveres hvis du har flere Kindles registrert på samme konto, og du og noen andre leser samme bok.

Årsaken til dette er enkelt, hver gang du får tilgang til en tittel, synkroniserer den enheten til lengst side leste. Hvis du leser den samme boken som noen andre på samme konto, vil den synkronisere på tvers av alle enheter, noe som effektivt får deg eller andre til å miste sin plass.

Du har kanskje lagt merke til i et tidligere skjermbilde at noen bøker hadde oppdateringer tilgjengelig. Hvis du vil slå på automatiske bokoppdateringer, vil alle titler du eier som mottar nye versjoner, få oppdateringene deres automatisk.

Hvis du vil se din Kindle på morsmålet ditt, kan du endre det ved hjelp av "Language Optimized Storefront" -alternativet.

Til slutt, hvis du vil sende dokumenter til Kindle-e-posten din, må du legge dem til i "Godkjent Personlig Dokument-e-postliste." For eksempel, si en kollega vil sende deg et dokument som du vil lese på Kindle. Du må først legge til adressen til denne listen for å kunne motta den på enheten din.

Hvis du eier en eller flere Kindles, er det en utmerket ide å vite hvordan du skal håndtere dem og deres innhold. Mens du kan gjøre det fra den aktuelle enheten, som vi har demonstrert gjennom denne artikkelen, har Amazonas webside en stor mengde konfigurasjonsinnstillinger, noe som gir deg ultimate kontroll over enhetene dine og innholdet.

Hvis du vil bidra med noe til denne artikkelen, for eksempel en kommentar eller et spørsmål, så vær så snill å gi tilbakemelding i vårt diskusjonsforum.

Link
Plus
Send
Send
Pin