Skip to main content

Mozilla Thunderbird, et e-postprogram - gjennomgang og nedlasting

Mozilla Thunderbird, et e-postprogram - gjennomgang og nedlasting

Geoffrey Carr

Thunderbird! Nei det er ikke navnet på noen svensk-amerikansk lokal gjeng. Det er heller ikke en art av noen fugler (her). I stedet er det 'et gratis e-postprogram som er enkelt å konfigurere og tilpasse - og det er lastet med flotte funksjoner’. Men man kan tenke hvorfor å bytte til Thunderbird fra Mozilla Foundation, som ditt primære e-postgrensesnitt. Følgende er noen grunner til hvorfor jeg tror, ​​så du bør sjekke det ut, esp etter den siste utgivelsen av Thunderbird.

Thunderbird e-postklient

Å ja, du kan eksperimentere med utseendet på Thunderbird-programmet med et svært bredt utvalg av skinn tilgjengelig som er basert på de nyeste filmene, berømte landemerkene og japanske tatoveringer. Personer lar deg også velge fra ulike temaer med funksjonen for å få hvert ikon til å se unikt ut i Thunderbird.

Smartmapper

De smarte mappene hjelper deg med å administrere flere e-postkontoer ved å gruppere dine ønskede mapper som Innboks, Sendt eller Arkiver til en enkelt mappe. Så neste gang du forventer en e-post, i stedet for å sjekke innboksen til hver e-postkonto, kan du bare sjekke Smart Folder, som kan inneholde all din innkommende post på ett sted, selv om du tilhører ulike kontoer.

Add-on Manager

Add-on Manager anbefaler deg å laste ned det beste tillegget (e) for din brukeropplevelse. Du trenger ikke lenger å besøke tilleggswebområdet. Vurderingene, anbefalinger, beskrivelser og bilder av tilleggene i handling hjelper deg med å gjøre ditt valg.

Kutte ut søppel

Thunderbirds populære søppelpostverktøy har blitt oppdatert for å holde seg foran spam. Hver gang du anser en bestemt e-post som spam, lærer Thunderbird seg automatisk etter eget valg og fortsetter å forbedre sin spam / søppelpostmekanisme som passer best for deg. Hver e-post du mottar, passerer gjennom Thunderbirds ledende søppelpostfiltre.

Phishing-beskyttelse

"Du har nettopp vunnet $ 120,000,000," "OMG! Sjekk ut hva Britney Spears gjorde ...... "; Får du ikke så fristende meldinger på nettet ofte? Spørsmålet er hvordan vil du bli kjent med om slike koblinger er ekte eller skadelig programvare før du klikker? Thunderbird beskytter deg mot e-post svindel som prøver å lure brukere til å overlevere personlig og konfidensiell informasjon ved å angi når en melding er et potensielt phishing-forsøk. Som en annen forsvarslinje advarer Thunderbird deg når du klikker på en kobling som ser ut til å ta deg til et annet nettsted enn det som er angitt av nettadressen i meldingen.

Automatiske oppdateringer

Med Thunderbird trenger du ikke å være bekymret hvis du kjører den nyeste versjonen eller ikke. Det skyter automatisk opp en oppdateringsmelding som informerer deg om den tilgjengelige oppdateringen. Det automatiserte oppdateringssystemet gir oppdateringer for Thunderbird på Windows, Mac OS X og Linux på over 40 forskjellige språk. Alt i alt er det en automatisert prosess.

Ett-klikk-adressebok

Å legge folk til adresseboken din har aldri blitt lettere. Et klikk på "stjernesymbolet" ved siden av e-postadressen som du nettopp har mottatt posten, gjør det mulig å legge til ham / henne direkte i adresseboken. To klikk, og du kan legge til flere detaljer som et bilde, bursdag og annen kontaktinformasjon. Enkel.

Påminnelse på vedlegg

Hvis meldingen din er "Vennligst finn vedlegget" eller noe som formidler at et dokument er vedlagt, og hvis du glemmer å legge det i posten din, kommer Thunderbird til din redning. Vedleggspåminnelsen ser etter ordvedlegget (og andre ord som filtyper) i meldingsdelen, og påminner deg om å legge til et vedlegg før du trykker på sendingen.

Aktivitetsleder

Vil du vite hva som skjedde mellom din e-postleverandør og Thunderbird? Hei til aktivitetsbehandleren som registrerer alle samspillet mellom Thunderbird og din e-postleverandør på ett sted. Det er alt på ett sted hvis du ønsker å vite hendelser med e-posten din.

Hurtigfilter verktøylinje

Bekymret for å søke hele innboksen for en bestemt e-post? Bruk hurtigfilterverktøylinjen som lar deg filtrere e-posten din raskere. Faktisk gir det deg resultater når du skriver inn i søkefeltet uten å måtte trykke på en hvilken som helst knapp senere. Du kan også "Pin" eller lagre et filter og bruke det på flere mapper.

Så det var det. Er du interessert i å oppleve dette åpen kildekode-e-postprogrammet i sanntid? Sjekk det offisielle nettstedet her. Ja, det er gratis nedlasting!

Ta en titt på noen av de beste gratis e-postklientene for Windows 10.

Relaterte innlegg:

  • Beste tips og triks for bruk av Inbox by Gmail
  • Beste gratis e-postklienter for Windows 10 PC
  • Mest brukte e-postadresser og tjenesteleverandører
  • Beste skjulte Gmail-triks og tips du bør vite
  • Komplett liste over Windows Feilsøking eller Stopp Feilkoder

Link
Plus
Send
Send
Pin