Skip to main content

Hvordan lære et annet språk gratis på nettet

Hvordan lære et annet språk gratis på nettet

Geoffrey Carr

I gamle dager pleide det å være at hvis du ønsket å lære et nytt språk, måtte du gå gjennom trengsel med å ansette en veileder, plukke opp en bunke med bånd i din lokale bokhandel, eller kjøre til lokal utdanning Vedlegg for å ta en spesialisert nattklubb tre ganger i uken.

Nå har Internett ikke bare gjort prosessen med å bli flytende i fransk eller skandinavisk enklere, det er også kuttet kostnadene forbundet med en faktor på 100 prosent.

Borte er dagene med språkbånd og kjedelige lærebøker. Her er noen av våre favoritt måter å hente et nytt språk på nettet uten å slippe en krone.

Duolingo

Første ting først, vil vi få mest åpenbare plukke ut av veien på toppen av playbill: Duolingo.

Ved nå må du ha levd under en ganske stor stein som blokkerer alle Wi-Fi-signaler for å ha savnet en omtale av en av de mest populære (og noen ville argumentere for det beste) .

Appen og den skrivebords motparten har raskt raket til toppen av haugen som go-to-alternativet for alle som ønsker en enkel og morsom måte å lære et annet språk mens hjemme eller på farten.

Personlig, min favorittfunksjon i Duolingo må være sitt leaderboard-system, som, når du er logget inn med Facebook-kontoen din, vil automatisk sette din fremgang i forhold til alle dine nærmeste venner.

Hver uke registrerer Duolingo statistikk over deg og dine konkurrenter basert på hvor mange nivåer du har ryddet, hvor godt du gjorde i hver leksjon, og fremgangen du har gjort gjennom leksjonstreet på de respektive språkene.

Fordi alle poengene er allokert på et universell poengsum, uansett hvilket språk du lærer å spille, er selv over hele linjen. Dette gir et morsomt incitament til måten du lærer, og gir all den ekstra motivasjonen du trenger for å få det mye lenger inn i ordlisten enn noen andre på ditt sosiale media nettverk.

Du kan laste ned Duolingo-appen fra Google Play og iTunes App Stores, eller komme i gang på din PC / Mac på deres nettside i dag.

Livemocha

Det som stiller Livemocha bortsett fra resten, er sin personlige lærestruktur, komplett med menneskelige-til-menneskelige treningsøkter som tilbys gratis av lærere, språkeksperter og til og med andre medstudenter fra hele verden.

Duolingo er flott for mange ting, men det kan også være upersonlig, å skyve deg fra leksjon til leksjon uten å virkelig sakte ned for å sjekke og være sikker på at du har absorbert alt forbi det grunnleggende behovet for å bestå din digitale test.

Livemocha tar gjetningen av å vite hvor du er ved å la en ekte levende person ta over for å evaluere fremdriften din, og gå inn i tilfelle det fortsatt er noen områder du kanskje trenger et løft inn i før du fortsetter å konjugere flere ekstra verb .

Livemochas leksjoner er tilgjengelige på selskapets hovedlæringsportal, funnet her.

busuu

Busuu er et annet nettbasert kurs som stoler på å gi alle verktøyene du trenger for å starte jabbering av øret i et fremmed språk, samtidig som du fortsatt kan tilby lejonens del av kursmaterialet på nettet uten kostnad for forbruker.

https://www.youtube.com/watch?v=s_RWb2a4kRk

Busuu fungerer som en slags mellomformidler for hva du vil få enten fra LiveMocha og Duolingo individuelt. Nettstedet og tilhørende app kjører på et rent, minimalistisk grensesnitt som gjør det så mye lettere å komme i gang med å slå opp poeng for leaderboardet. Hele tiden kan det store nettverket av assistenter og ekte leveveiledere hjelpe deg med å scoot deg sammen i klassen hvis du noen gang finner deg selv liggende bak resten av pakken.

Før du dykker i første omgang, bør potensielle Busuu-studenter merke til at selv om mye av det du trenger å hente ditt foretrukne språk er tilgjengelig gratis, har nettstedet fortsatt noen av de mest premiumfunksjonene bak en paywall på $ 9,99 per måned.

Disse inkluderer ekstra bonuser som Voice Recording-øvelser som evaluerer annunciationen din i sanntid, samt fordelene med å motta raskere svar og syntakskorrigeringer fra samfunnets 50 millioner andre medlemmer.

Du kan registrere deg for ditt eget gratis Busuu-medlemskap ved å gå over til deres nettside i dag.


Selvfølgelig, selv med alle ekstra frills lagt på, vil tempoet og konsistensen der du lærer et språk, til slutt være avhengig av deg.

Duolingo gjør det morsomt, Livemocha gjør det enkelt, og Busuu bringer sammen det beste fra begge verdener, men å bli flytende i et annet tungemål er hardt arbeid. Takk til gratis ressurser som disse, men i det minste betyr ikke presset for å betale for egen fremgang noe så mye som det pleide å være.

Link
Plus
Send
Send
Pin