Skip to main content

Gratis Malwarebytes Anti-Malware Review & Download link

Gratis Malwarebytes Anti-Malware Review & Download link

Geoffrey Carr

Blant de flere tredjeparts gratis anti-malware-programmene som er tilgjengelige i dag, er en av de mest populære en Malwarebytes Anti-Malware. Malwarebytes 'er rask, lett og likevel veldig effektiv. Den oppdateres flere ganger om dagen. Ikke bare vil det skanne datamaskinen raskt, men det vil også fjerne eventuelle skadelige programvare den finner, helt gratis!

Jeg bestemte meg for å sjekke ut Malwarebytes Anti-Malware Free versjon.

OPPDATER: Les Malwarebytes 3.0 Review.

Malwarebytes Anti-Malware gjennomgang

Jeg lastet ned Malwarebytes Anti-Malware, eller MBAM, fra lenken som ble oppgitt i slutten av artikkelen. Dobbeltklikk på den nedlastede oppsettfilen (mbam-setup.exe) for å starte installasjonen. Programmet installeres raskt. Følg instruksjonene under installasjonsprosessen for å sikre at du er på riktig vei. Ikke glem å la følgende sjekke:

  1. Oppdater Malwarebytes Anti-Malware
  2. Start Malwarebytes Anti-Malware kontrollert.

Når installasjonen er fullført, starter din anti-malware nå automatisk. En liten melding som ber deg om å oppdatere programmet før du utfører en skanning, vises på skjermen. Tillat at programmet automatisk oppdaterer seg og trykk på OK-knappen på slutten.

Hovedvinduet av Malwarebytes vil nå vises. Den viser hovedmenyen til programmet. Dette inkluderer,

  • Rask skanning
  • Full skanning
  • Flash Scan

Utfør en skanning av ditt valg! På slutten får du en rapport. Hvis noen malware er funnet, blir du varslet. Du blir også tatt tilbake til hovedskannerens skjerm.

Hvis det oppdages noen infeksjoner under skanningen, fjerner Malwarebytes dem og legger til de fjernede elementene i karantene i programmene. Mens du fjerner infeksjoner, kan MBAM be deg om å starte om igjen. Tillat det å gjøre det.

Senere fortsetter du med resten av trinnene. Programmet åpner også skanneloggen og viser det i Notisblokk. Gjennomgå loggen som ønsket, og lukk Notisblokkvinduet.

Oppdater

Oppdateringsmodulen lar deg sjekke om oppdateringer. Du kan sjekke om oppdateringer manuelt eller automatisk via modulen. For fullstendig beskyttelse er det nødvendig, databasen din er oppdatert.

logger

Logger-modulen lar deg spore alle de siste programmets aktiviteter.

Ignorer liste

Du kan legge til unntak i "Ignorer listen", slik at modulen "Skanner" og "Beskyttelse" ignorerer dem i fremtiden.

innstillinger

Her kan du sette opp dine egne innstillinger. Passord-sett-funksjonen er bare tilgjengelig i lisensversjonen. Hvis du vil, kan du kjøpe den betalte versjonen.

Den nyeste versjonen av Malwarebytes Anti-Malware har nå nye logoer og ikoner og viser Windows 8 Start skjermvarsler. Det viser bedre kompatibilitet med mange andre sikkerhetsprodukter i sanntid.

I motsetning til flere andre gratis antivirusprogrammer, er den gratis versjonen imidlertid, gjør ikke by på Real-Time aktiv malware beskyttelse fra kjente trusler så vel som Heuristisk beskyttelse mot ny malware for null dag. Så det er best å ha det installert som en andre frittstående antivirusskanner bare hvis du trenger en annen mening.

Malwarebytes Anti-Malware nedlasting

OPPDATER: Malwarebytes Anti-Malware Free 2.0 har blitt utgitt.

Ekstra lesing: Malware Removal Guide.

Ta også en titt på:

  1. Malwarebytes Anti-Exploit
  2. Malwarebytes Chameleon
  3. Malwarebtytes Anti-Rootkit

Hvis noen av dere bruker Malwarebytes Anti-Malware Free, vennligst del dine erfaringer her til fordel for andre.

Link
Plus
Send
Send
Pin