Skip to main content

Installer Windows 8 Metro UI på Apples iPad

Installer Windows 8 Metro UI på Apples iPad

Geoffrey Carr

Windows 8 utviklerutgave har blitt lastet ned mer enn 500.000 ganger i de første 24 timene i utviklerutgaven. Windows 8 utvikler forhåndsvisning har blitt utgitt nylig, og det sies å være den beste Windows utgitt av Microsoft. De avslørte nylig noen funksjoner i Windows 8, inkludert en 8 sekunders oppstartstid.

En av de kule funksjonene i Windows 8 er "Windows 8 metro UI" og den funksjonen er virkelig best for alle Tablet-elskere. Som vi allerede vet, er Metro UI designet hovedsakelig for berøringsskjerm enheter som Apples iPad. Windows 8 Metro UI kan installeres på en Apple iPad. Det er den mest populære funksjonen til iPad.

Det var en tid da Windows XP og Windows Vista-brukere, vil installere Mac-temapakker, men tider syntes å ha endret seg nå! iPad brukere er faktisk clamoring å installere Windows 8 brukergrensesnitt på deres iPad-enheter!

Hvis du liker Window 8 Metro UI, og hvis du vil installere Windows 8 Metro UI på iPad, er denne artikkelen et perfekt sted for deg.

Installer Windows 8 Metro UI på Apples iPad:

  1. Første installasjon Microsofts utviklerforhåndsvisning for Windows 8 på din PC eller virtuell maskin.
  2. Kjøp og last ned Splashtop eksternt skrivebord til iPad app fra Apples iTunes App Store. Det koster bare 2,99 dollar nå, selv om den opprinnelige prisen er 19,99 dollar.
  3. Installer nå Splashtop Streamer på din Windows 8-installerte maskin på din PC eller din virtuelle maskin.
  4. Sett opp streamer fra din Windows 8-datamaskin. Du må angi et passord for sikkerhetsformål.
  5. Start Splashtop Remote Desktop for iPad og velg din Windows 8 installerte maskin.
  6. Det er det! Nå er du klar til å nyte Windows 8 Metro UI på Apples iPad.
Det mest fantastiske aspektet av denne tweaken først publisert på AppAdvice, er at alle gestene i Windows 8 Metro UI egentlig fungerer som en ekte Windows 8-nettbrett. Så installer Microsofts Windows 8 Metro UI rett på Apple iPad for å oppleve glede av Windows 8-flisfylt grensesnitt.
Link
Plus
Send
Send
Pin