Skip to main content

Digitale lommebøker til din Windows Mobile Phone

Digitale lommebøker til din Windows Mobile Phone

Geoffrey Carr

Tidligere fant lær lommebøker deres bruk for å lagre kredittkort, debetkort, førerkort, forsikringskort, etc. tett inn i dem. Gjennom årene har dette scenariet endret seg med digitale lommebøker som erstatter tradisjonelle lommebøker. Fordelene som tilbys av digitale lommebøker er mange. For eksempel er sjansene for at noen skurker får hendene på lommeboken din og blåser alle pengene dine eller suger kredittkontoene dine tørre, nesten redusert til null. Ny trådløs mobilteknologi kan bidra til å oppnå disse evnene. Oppgrader din kredittkort-lommebok med en Digital lommebok.

Digitale lommebøker er smarttelefonapplikasjoner som inneholder betalingsinformasjon og lojalitetskortinformasjon. Alt du trenger å bruke er ditt mobilnummer og en PIN-kode (personnummer). Du drar nytte av beskyttelse og bekvemmelighet! I tilfelle du ønsker å sjekke ut alternativene, her er en liste over noen av de beste mobile lommebøker i India.

Det er et økende antall populære online og kontanterløse lommebøker tilgjengelig for deg å handle regelmessig eller betale dine strømregninger. Her er noen av dem du kan bruke på din Windows Lumia Smartphone.

Digitale lommebøker til Windows Mobile Phone

MobiKwik

Krav om å tilby best Mobile Recharge og Bill betalingsopplevelse på farten. I tillegg til mobiloppladning og regning betaling, kan man bruke den til å betale

  1. Elektrisitetsregninger
  2. Gassforbindelse
  3. Forsikringsavdrag

Appen lover å være lys på forbruket av mobiltelefon og båndbredde og fungerer bra selv med en langsom 2G-tilkobling.

Stocard

Appen er optimalisert for brukere av Lumia Smartphone i USA, Canada, Australia og Storbritannia. Det krever ingen registrering og hopper til handling straks etter nedlastingen. Den enkle å bruke appen gir mulighet til å velge fra over 900 forhåndsdefinerte rabattkort og et bredt utvalg av populære butikker som Walgreens, Starbucks, Best Buy, AutoZone, Big Lots, Food Lion, Quiksilver, IKEA blant mange andre.

PayPal

PayPal-finansieringskilde gjør det lettere for deg å betale tilbake et lån fra en venn eller overføre penger via din Lumia Smartphone, da den har bred aksept. En ny "Lokal" -funksjon lar deg finne lokale forhandlere som bruker vår PayPal Here ™ -service og betaler dem med PayPal.

Lese: Microsoft Wallet for Windows 10 Mobile introduserer en Tap og Pay-funksjon.

Oxigen Wallet

En av de mest brukte appene for Money Transfer, Mobile Recharge, DTH Refill og Bill Payments i India. Oxigen Wallet på Lumia Smartphone fungerer som en forhåndsbetalt lommebok, godkjent av RBI, og har tillit og støtte fra NPCI (National Payment Corporation of India). Appen er designet for å jobbe 365 dager, 24X7 fra mobil når som helst, hvor som helst. Den finner det bruk for å lade opp mobiltelefoner og DTH, kjøpe filmbilletter, dele regninger, dele leie med venn, kjøp blomster, bestille pizza, handle online og gjør mye mer.

Har du brukt noen av disse digitale lommebokene? Og hvordan har din erfaring vært hos dem?

Link
Plus
Send
Send
Pin