Skip to main content

Tomboy, en enkel, men likevel rik, Notisblokkalternativ for Windows 7

Tomboy, en enkel, men likevel rik, Notisblokkalternativ for Windows 7

Geoffrey Carr

Har noen grunnleggende kunnskaper Om tekstredigeringen er viktig, da den lar deg lage og endre tekstfiler. Disse tekstredigererne gir også metoder som kan duplisere og flytte tekst i filer (Klipp, Kopier og Lim inn), format teksten og transformer data. På en måte kan tekstredigerer du organisere notater og andre muligheter med informasjon. Tomboy er et slikt gratis, åpen kildekode notater verktøy som er mye mer kraftig og robust i forhold til andre tekstredigerere.

For eksempel i Windows 7 kan man peke Tomboy til oppgavelinjen og vise de siste og pinnede notatene ved å utføre et høyreklikk eller søke alle notater rett fra oppgavelinjen. Videre støtter dette stasjonære applikasjonen koblede notater, enkel redigering og hurtig søk.

I tillegg til dette kan man raskt få tilgang til notatene med bare et museklikk på Tomboy-panelet, som er synlig på skrivebordet. Innholdsfortegnelsen viser alle dine notater i den rekkefølgen de ble sist endret.

Tomboy er ikke begrenset til visse sett med funksjoner - du kan forlenge det som du ønsker å bruke de mange tilgjengelige tilleggene.

Fremtredende funksjoner:

  • Font styling og dimensjonering
  • Automatisk kobling til web- og e-postadresser
  • Inline stavekontroll
  • Gjenta og angre alternativet

Last ned Tomboy herfra.

Tomboy er kompatibel med Windows, Mac og Linux operativsystemer.

Gå hit hvis du er på utkikk etter noen flere Notisblokk erstatter eller alternativer.

Link
Plus
Send
Send
Pin