Skip to main content

Spencer: Classic Windows XP Startmeny for Windows 10

Spencer: Classic Windows XP Startmeny for Windows 10

Geoffrey Carr

Windows 8 kom med noen ros og mange klager, og hovedklagen var den manglende Start-menyen og knappen. Selv om Microsoft lanserte Windows 8.1-oppdatering 17. oktober, og bringer tilbake Start-knappen, tar det bare brukere til et "Alle apps" -visning av Windows Metro-skjerm, i stedet for å få tilbake Start-menyen. Mens mange kan spørre, trenger du virkelig en Start-meny eller Button for Windows 8, det er enda andre som savner Windows 7-stilen eller startmenyen for klassisk Windows XP-stil i Windows 10/8, og vil ha den tilbake.

Klassisk Windows XP Startmeny for Windows 10

Ser de mange klager på nettet, mange tredjepartsprogrammer har kommet opp med en Startmeny for Windows 8-brukere. Spencer er en så god applikasjon som bringer tilbake Klassisk Windows XP Startmeny til Windows 10. Det er et gratis verktøy som lar deg nyte Windows XP-stilens klassiske startmeny i Windows 8-PCen. Spencer fungerer forskjellig fra andre startmenyapper og samler alle startmenyoppføringene som Kontrollpanel, programmer, tilbehør, kamera etc.

Det er et enkelt program, og du trenger bare å laste ned ZIP-filen nedenfor, trekk ut programmet, høyreklikk og velg 'Pek til oppgavelinjen’. Når du er spilt til oppgavelinjen, kan du få tilgang til alle Start-menyoppføringene.

Dette enkle programmet bringer tilbake den klassiske hurtigmenyen som Microsoft plutselig fjernet fra sitt nyeste operativsystem Windows 8. Uten å forstyrre startsiden for Windows 8, gir dette verktøyet en anstendig opplevelse av Windows XP Start-menyen. Det viser alle programmene du har installert på PCen.

Videre kan du alltid organisere Start-menyen ved å slette programmene eller ved å flytte dem til en ny mappekategori.

Du kan bare slette de uønskede programmene fra "C: ProgramData Microsoft Windows Startmeny Programmer" i Windows Utforsker og gjør Startmenyen enda mer organisert.

Spencer gratis nedlasting

For alle som bare ser på å replikere Windows XP Start-menyen, er Spencer det enkleste og mest fleksible alternativet. Du kan laste den ned her.

Relaterte innlegg:

  • Freeware å legge til Start-knapp og meny til Windows 8
  • Windows Live Essentials Offline installatører for alle språk Linker
  • Classic Shell: Tilpass Shell, Legg til Start-knapp, Start-meny til Windows 10/8
  • Classic Shell bringer Classic Start-menyen, Add Up-knappen, Vis titellinjen i Explorer, etc. tilbake.
  • Komplett liste over hurtigtaster for Windows Live Writer

Link
Plus
Send
Send
Pin