Skip to main content

Deaktiver Få DET NYE KONTORET og oppgrader til Office-varsler

Deaktiver Få DET NYE KONTORET og oppgrader til Office-varsler

Geoffrey Carr

Selv om den nye Microsoft Office 2016 gir forbedringer i forhold til tidligere Office-versjoner, kan du fortsatt ikke oppgradere den. Brukere av Office 365, som bruker tidligere versjoner av Microsoft Office-skrivebordsprogramvare, ser dette popup-varslet på deres datamaskiner som anbefaler en oppgradering til Office 2016 - FÅ DET NYE KONTORET, Det er en av fordelene med å ha Office 365.

For eksempel, hver gang du åpner et Office-program som sier Word, viser et varsel i en gul meldingslinje øverst på vinduet "Få det nye kontoret" sammen med "Se hva som er nytt"Og"Oppdater Office“.

Hvis du klikker på "Update Office" Ved et uhell blir Office 2013-installasjonen oppgradert til Office 2016. Derfor må du deaktivere "Oppgrader til Office" -varsel permanent hvis du vil unngå uønsket installasjon.

Deaktiver FØR DET NYE KONTOR Varsling

Bruke Registerredigering

Dette alternativet innebærer redigering av registernøkkelen på PCen.

Åpne registret ved å trykke på tastatursnarveien - Windows-tast + R. Tast inn regedit inn i det Løpe menyen, trykk Enter og bekreft med Ja.

Deretter navigerer du til følgende sted:

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREPoliciesMicrosoftoffice15.0commonofficeupdate

Legg til følgende verdi under undernøkkelen for kontoroppdatering:

'enableautomaticupgrade'=dword:00000000'

Bruke en enkel løsning fra Microsoft

Alternativt kan du laste ned Microsofts "Enkel løsning"Som vil implementere over trinn 1 og trinn 2 automatisk og starte datamaskinen på nytt for at den skal komme i kraft.

nedlasting Enkel Fix og kjøre den. Følg deretter trinnene i Easy fix-veiviseren.

Denne installasjonsveiviseren kan bare være på engelsk. Den automatiske reparasjonen fungerer imidlertid også for andre språkversjoner av Windows.

Deaktiver oppgradering til Office-varsler

Noen brukere som allerede har brukt Easy Fix, har observert at mens "Få det nye kontoret"Hurtig stopper vises, men"Oppdateringer tilgjengelig"Prompt vises nå ofte, men installerer ikke noen oppdateringer for Office 2013. Hvis du også opplever det samme, følg deretter trinnene nedenfor for løsning.

Bruke Registerredigering

Trykk på Win + R for å åpne Run-boksen. For å åpne Registerredigering, skriv regedit og klikk OK.

Naviger til følgende nøkkel:

HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftOffice15.0ClickToRunUpdates

Dobbeltklikk på den høyre ruten i registerredigering UpdatesBlockedTime. Dialogboksen Rediger streng vises. I feltet Verdidata, endre eksisterende verdi til 0, og klikk deretter OK.

Lukk Registerredigering.

Bruke Gruppepolicy

Dette alternativet kan brukes av Office 365 ProPlus og Business-brukere.

Gå til konsernpolitikkeditoren> Datamaskinkonfigurasjon> Administrative maler> Microsoft Office 2013 (Maskin)> Oppdateringer.

Nå åpen Aktiver automatisk oppgradering og velg Funksjonshemmet. Klikk Søke om. Kontoroppgraderingsprompten er nå deaktivert.

Denne gruppepolicyinnstillingen kan bare brukes på datamaskiner som er sluttet til et domene.

Microsoft vil fortsette å støtte Office 2013-versjonen av Office 365 ProPlus til februar 2017 med oppdateringer.

Link
Plus
Send
Send
Pin