Skip to main content

Windows 10 Color Control tilbyr lysere farger

Windows 10 Color Control tilbyr lysere farger

Geoffrey Carr

Windows 10 Color Control er en tredjepartsprogram som lar deg gjøre Start-menyen og oppgavelinjen fargerik som aldri før. Selv om Windows 10 lar deg tilpasse oppgavelinjen og starte menyen farger, det gir bare et begrenset sett med forhåndsdefinerte farger. Ved hjelp av dette verktøyet vil du kunne få flere fargevalg!

Windows 10 Color Control

Windows 10 leveres med mange nye funksjoner og ytelsesjusteringer. Du vil legge merke til mange endringer hvis du har oppgradert Windows 7 eller Windows 8.1-PC til Windows 10. Mens det nyeste operativsystemet lar deg tilpasse og tilpasse PCen din på mange forskjellige måter, gir den et begrenset sett med forhåndsdefinerte farger for skjermen og oppgavelinjen.

Med Windows 10 Color Control får du et valg å velge fra et bredere spekter av farger og også legge til noen av dine egendefinerte farger. Det er et lettvektsprogram og lastes ned på kort tid. Windows 10 Color Control er et bærbart program som betyr at det ikke krever installasjonen, og du kan kjøre den direkte. Den kommer i en zip-fil, og alt du trenger å gjøre er å laste ned og pakke ut filene til PCen.

Slik bruker du Windows 10 Color Control

Last ned zip-filen til Windows 10 Color Control og hent filene til en ønsket mappe. Et lite ikon vil da lande i oppgavelinjen. Klikk på ikonet for å starte programmet.

Klikk på Velg ny farge, velg hvilken som helst farge fra det brede spekteret av fargepall og endre fargene på Windows Borders og oppgavelinjen. Ikke glem å klikke på Bruk når du er ferdig med valgene.

Den lille boksen som sier 'Deaktiver ny algoritme for automatisk fargekreft'Faktisk er et alternativ til å velge lysere eller mørkere fargepalett.

Hvis du vil ha en lys farge, fjerner du merket av og kontrollerer det hvis du vil få en mørk fargepalett basert på den valgte fargen. Når avkrysningsruten er merket, blir oppgavelinjen mørkere, men startmenyen og handlingssenteret forblir det samme.

Samlet er dette en fin, enkel og nyttig app for brukere som vil gjøre oppgavelinjen og Windows-grensesnittet fargerikt. Du kan laste den ned fra her.

Link
Plus
Send
Send
Pin