Skip to main content

Legg til faner til Windows 10 Explorer og andre programmer med TidyTabs

Legg til faner til Windows 10 Explorer og andre programmer med TidyTabs

Geoffrey Carr

De fleste nettlesere har et flippert grensesnitt. Det muliggjør multitasking som gjør vårt arbeid ganske enkelt. Ville det ikke vært bra hvis vi kunne gjenskape samme funksjon for de fleste Windows-applikasjoner? Heldigvis finnes det et alternativ til å gjøre det. Sjekk ut TidyTabs for Windows 10/8/7. TidyTabs er en gratis tabbed windows manager som lar deg legge til Tabs til Windows-programmer som Explorer, Office, Notisblokk, CMD, etc.

TidyTabs for Windows 10

TidyTabs-appen tilbyr tabbed erfaring for alle programmene ved hjelp av dra og slipp-funksjonen. Det er i stand til å gjette av seg selv hvilke vindutyper som ikke trenger flippefunksjonalitet, og som sådan ikke tilby et flatt grensesnitt for slike applikasjoner. Det gode er at det ikke kreves noen spesielle funksjoner for å konfigurere denne funksjonaliteten.

Hvis det ikke er tilstrekkelig, kan du enkelt angi hvilket program som skal ha faner og hvilken som ikke skal. To klikk er nok til å legge til et program på svartelisten eller til hvitelisten. Hver eneste funksjon av TidyTabs kan konfigureres eller deaktiveres via et enkelt konfigurasjonsgrensesnitt.

Ved hjelp av TidyTabs kan en bruker lukke, ordne, dra ut, dra inn i ett Notisblokkvindu. Det flippede grensesnittet kommer ikke i ansiktet ditt. Det forblir gjemt for det meste av tidsperioden, og for å åpne, lukke faner trenger du bare å sveve musepekeren over topplinjen. Når du gjør det, blir det fane grensesnittet automatisk synlig.

Legg til faner til Windows-programmer

Flikene legges automatisk til hvert vindu, men de vises ikke når det er et enkelt program som er koblet til det. Du kan bruke dra og slipp for å slå sammen vinduet med et annet åpent programvindu. Når det er gjort, vises vinduer, faner lett i en halvtransparent design.

Faner kan lukkes ved å lukke et programvindu, eller ved å høyreklikke på en fane og velge en av avslutningsalternativene fra listen som vises,

  1. Lukk aktiv fane
  2. Andre faner
  3. Alle faner

Hvis nødvendig, kan standardoppførelsen i innstillingene endres via 'Innstillinger' -menyen. Bare åpne utseendeinnstillingene fra programmets ikon i systemstatusfeltet og endre innstillinger for fanens gjennomsiktighet.

Hvis du bytter til oppføringsfanen i innstillingene, kan du vise selv de enkelte fanene.

Områdene hvor TidyTabs faller kort - Det støtter ikke multi-monitoroppsett. Videre tillater det ikke at du omorganiserer eller omdøper faner og bruker mellomklikk for å lukke faner. Videre har den gratis versjonen av appen en grense på 3 faner, så hvis du trenger mer, må du abonnere på en betalt lisens.

Last ned Tidy Tabs freeware versjon fra her.

Link
Plus
Send
Send
Pin