Skip to main content

Slik lager du en heft eller bok med Microsoft Word

Slik lager du en heft eller bok med Microsoft Word

Geoffrey Carr

En brosjyre er et papir eller et hefte som gir informasjon om en hendelse. Å designe dem krever ikke fancy grafikkprogramvare hvis du har den grunnleggende forståelsen av Microsoft Word. Programvaren lar deg lage enkle hefter som ser både profesjonelle og imponerende ut. I dette innlegget ser vi hvordan du lager et hefte ved hjelp av Microsoft Word.

Microsoft Word har forhåndsbygde sideinnstillinger for hefter som gjør det mulig å lage et hefte for en hendelse eller skrive ut et ambisiøst bokprosjekt.

Lag en heftet eller bok ved hjelp av Word

Start "Microsoft Word". Deretter klikker du på ikonet PAGE LAYOUT i nederste høyre hjørne av siden Oppsettgruppe for å hente vinduet Sideoppsett.

Deretter endrer du innstillingen for «Flere sider» i bokfell på fanen Marginer under Sider. Orienteringen endres automatisk til Landskap.

Hvis dokumentlengden er mer, er det levedyktig for deg å dele det i flere hefter. For å gjøre dette, velger du antall sider du vil bli skrevet ut per hefte under 'Ark per hakke'.

For å reservere tilstrekkelig plass på innsiden brett for binding, øke bredden på Grøft.

Når du er ferdig, gå til Papir-fanen og velg Papirstørrelse. Du kan også gjøre utseendet dekorativt ved å legge til grenser. For dette, naviger til kategorien Layout i vinduet Sideoppsett, og velg 'Borders' fra listen over alternativer som vises der.

Nå, når du er klar til å skrive ut heftet, må du kontrollere utskriftsinnstillingene og sørge for at alternativet for å skrive ut på begge sider av papiret er aktivert og vri papirene riktig for at utskriften skal fungere som ønsket.

Hvis skriveren støtter automatisk utskrift på begge sider, endrer du Utskriftssidig til Utskrift på begge sider under Innstillinger. Velg alternativet Flip-sider på kortsiden for å unngå å skrive ut den andre siden av hvert ark opp ned.

f Skriveren støtter ikke automatisk utskrift på begge sider, velg alternativet "Manuelt utskrift på begge sider", og mate sidene tilbake til skriveren når du blir bedt om det.

Til slutt treffer du FIL-knappen og velger 'Skriv ut' -alternativet.

På denne måten kan du lage et hefte eller en bok med Microsoft Word om få minutter.

Relaterte innlegg:

  • En studie av 3D-utskrift. Hva er 3D-skriver? Skal en lisens være obligatorisk?
  • Skriv ut filer ved hjelp av GreenCloud, en virtuell driver for skrivere
  • Dropbox Paper: Alt-i-ett delt arbeidsområde for små lag å samarbeide
  • Tips om hvordan du velger en mobil skriver
  • Hvordan lage en eBook fra Wikipedia

Link
Plus
Send
Send
Pin