Skip to main content

Slik slår du på Safari Nettstedvarsler På eller Av

Slik slår du på Safari Nettstedvarsler På eller Av

Geoffrey Carr

Hvis du er en Mac-bruker, og du har lagt merke til at Safari noen ganger viser deg nettstedskjemaer, har du kanskje lurt på hvordan du slår dem av og omvendt igjen. Det er veldig enkelt og kan oppnås på bare noen få nøkkelpresser.

Du vil se disse varslene skli ut fra øverste høyre hjørne som andre OS X-varsler. De vil vanligvis informere deg når et nettsted har lagt ut en ny artikkel eller avbryting av nyheter. Vanligvis forsvinner de innen få sekunder, men i travle dager kan du få den ene etter den andre.

Når du klikker på meldingssenterikonet i øverste høyre hjørne av OS X-skrivebordet, kan du se en historie om disse nettstedvarslene, bare hvis du savnet noe, og selvfølgelig kan du fjerne dem en etter en hvis du foretrekker. Vi snakket lenge om meldingssenteret i en tidligere artikkel, så vi anbefaler at du leser det hvis du vil vite mer om det.

Grunnen til at du selv ser disse varslene i utgangspunktet er fordi du sannsynligvis ble enige om å la et nettsted sende deg push-varsler på en gang eller en annen.

Heldigvis, hvis du ikke vil motta varsler fra et bestemt nettsted (eller ingen i det hele tatt), kan du enkelt slå dem av i Safaris preferanser ved å enten klikke på Safari-menyen eller bruke tastaturkombinasjonen "Command +".

Når du har åpnet innstillingene, klikker du på "Meldinger" -fanen for å se nettstedene som har bedt om tillatelse til å vise varsler i varslingssenteret.

Du må gå gjennom og klikke på "Tillat" eller "Avvis" ved siden av hver du vil påvirke. Alternativt kan du klikke på et enkelt nettsted og deretter "Fjern" det, eller du kan ganske enkelt "Fjern alle" av dem på en gang.

Hvis du vil ha et nettsted for å fortsette å vise deg varsler, men du vil endre hvordan det viser dem, klikker du på "Varslingsinnstillinger ..." -knappen nederst til høyre på Safari-fanen.

Dette åpner innstillingene for varslingssystem, som gjør at du kan gå gjennom og endre hvert nettsteds varslingsstil, slik som om det ikke vises noen som en banner eller som et varsel.

Når du går gjennom disse varslene, vil du legge merke til at alle nettsteder som du ser i Safari-varslene dine også finnes her, faktisk bruker du innstillingene for varslingssystemer, at du har mye mer kontroll over hvordan hver varsling virker .

Som sagt, kan du velge om varsler vises som bannere, varsler eller ikke i det hele tatt. Du kan også velge å vise dem på låseskjermbildet og bestemme hvor mange nyere elementer som vises i varslingssenteret.

Vi håper at du fant denne artikkelen nyttig, spesielt hvis du har merket nettstedet, og ikke var sikker på hvordan du skal håndtere dem. Hvis du har spørsmål eller kommentarer du vil bidra med, vennligst la dem være i vårt diskusjonsforum.

Link
Plus
Send
Send
Pin