Skip to main content

Liste over IoT Devices & Gadgets som du kan kjøpe akkurat nå

Liste over IoT Devices & Gadgets som du kan kjøpe akkurat nå

Geoffrey Carr

IoT eller Internet of Things er et relativt nytt konsept som fokuserer på å gjøre alle de forskjellige gadgetene i hjemmet ditt smart og koblet til hverandre. Dette består ikke bare av smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner; Det vil også dekke husholdningsapparater som vaskemaskiner, kjøleskap, fjernsyn, og så videre. Alle store tech selskaper i verden ser ut til å jobbe mot dette målet. Amazon Echo, Google Home og Oculus Rift er bare noen av programmene vi vil se en boom i fremtiden. Men hva er det nåværende scenariet som?

IoT Enheter og Gadgets

Her er en liste over noen av de beste 10 IoT-enhetene og -utstyr som du kan sjekke ut akkurat nå. Listen utelukker datamaskiner og smarttelefoner, selvfølgelig!

1. Microbot Push

Dette er ikke et spesifikt apparatbasert produkt og kan kobles til nesten hvilken som helst gadget i hjemmet ditt. Det er en liten Bluetooth-Bluetooth-enhet som kan kobles til apparatet. Dette gjør at apparatet kan slås på og av trådløst. Selv om dette ikke er fullstendig integrering, er det et interessant skritt mot målet.

2. Livlig

Lively er en interessant ny aktør i markedet, og går videre til helsefokuserte IoT-gadgets. Hvis du har en slektning eller en nær, som er eldre og bor alene, kan Lively hjelpe deg eller legen din holder kontakten med dem 24 × 7. Livlig er et system bestående av aktivitetssensorer plassert på gjenstander rundt hjemmet som overvåker den daglige oppførselen til en person som bor alene. Du kan plassere den på medisinske bokser eller kjøleskap, og det vil registrere all aktivitet og sende daglige rapporter til de tilkoblede personene.

3. Angee

Kalt til et av de første autonome IoT-sikkerhetssystemene i verden. Angee er en liten sylindrisk gadget som sitter ved inngangsdøren din og kan bruke talegjenkjennelse til å vite når du er personen som kommer inn i huset. For andre inntrengninger har Angee muligheten til å sveve 360 ​​grader slik at du kan se hele scenariet ved bruk av smarttelefonen. Den eneste begrensningen for denne enheten er at den kun kan lagre 1 time video (Full HD ved 30FPS) på lagringsstasjonen, men du kan kjøpe ekstra skylagring. Det er for tiden på forhånd, og vil være tilgjengelig neste måned.

4. Nuubo

Det er mange smartwatches og treningssporere der ute for å hjelpe deg med din løp eller treningsøkt. Men det er for tungt å få disse sporene montert på hodet ditt, skoene dine og kroppen din. Hva med alt dette allerede innebygd i skjorten du har på ryggen? Nuubo er en smart skjorte som overvåker pasientens vitale tegn og bevegelse under treningen og kobler den til smartphone-appen, som gir detaljerte rapporter som spenner over uker og måneder.

Skjorten sender også data trådløst til en server for dataanalyse hvor legene kan informeres ASAP i nødstilfeller.

5. SG-1000 Leaf Sensor

Denne smarte enheten er for alle landbruksarbeidere der ute. Denne smarte gadgeten kan klippe seg til bladet av noen plante og gir sanntids oppdateringer om fuktighet og næringsinnholdet i det bladet. Når det kommer under minimumsnivået, vil gadgeten sende en tekstmelding til bonden, slik at han deretter kan vanne de aktuelle plantene. Dette er en flott og rimelig enhet som kan brukes på steder der vanntilgjengeligheten er lav og hver dråpe er avhengig av vanning. Det bidrar til å gi mindre vann til avlinger som ikke trenger det mye.

6. Juvo

Dette er en soveskjerm omdefinert. Juvo hjelper deg med å holde oversikt over søvnplaner, mønstre og variasjoner ved å glide under madrassen din og håndtere all denne informasjonen ved hjelp av bevegelsessensorer. Bortsett fra sporing hjelper Juvo deg også til å sove bedre. Den koordinerer med andre IoT-enheter som Philips Hue og smarte TVer for å gi deg et avslappende miljø mens du sover.

7. Mimo Baby Monitor

Har du en baby hjemme? Ikke noe problem. Mimo-skjermen er den perfekte IoT-enheten der ute som fungerer som en digital barnepike for å overvåke minutens detaljer om babyens aktiviteter mens du er i vuggen. Selskapet hevder at Mimo er en kroppsdrakt som overvåker babyens kroppstemperatur, bevegelses- og pustemønster.

8. OKU

Hvis du virkelig vil ha et teknisk konsept for å være lavkonjunktur-bevis, gjør det kurere aldringsprosessen. OKU gjør det ikke så sant, men denne skinntreneren jobber i det minste i riktig retning. Kuben måler faktorer som hudfuktighet, oiliness, tekstur og rynker, gjør en rask skybasert analyse, og produserer deretter en hudpoengsum. Det har også cue grafer, grafikk og forslag til livsstil og diett endringer.

9. Shockbox

Dette er en smart hjelm sensor, laget spesielt for bruk under høy intensitet sport som baseball, rugby og så. Denne IoT-enheten bruker sensorer til å kommunisere ved hjelp av Bluetooth for umiddelbart å varsle foreldre, trenere og trenere i tilfelle av hjernerystelse. Shockbox får også regelmessige oppdateringer for å være kompatible med andre utendørsaktiviteter som ski og lacrosse.

10. Noke

Noke er hovedsakelig en nøkkelhengelås som fungerer sammen med en hvilken som helst iOS-, Android- eller Windows-enhet som kjører Bluetooth 4.0, og er kun programmert av Bluetooth (selv om du også kan åpne låsen ved hjelp av telefonen), selv om det er en kraftig IoT-dimensjon også - Noke kan være deles med andre, og historien kan også spores. Den store delen om Noke er at batteriet varer over et år, så du trenger ikke å bekymre deg for det.

Mens du er i dette emnet, vil du kanskje lese om farene ved IoT og IoT Ransomware.

Link
Plus
Send
Send
Pin