Skip to main content

Tom mapprenser: Slett tomme mapper og tomme filer i Windows

Tom mapprenser: Slett tomme mapper og tomme filer i Windows

Geoffrey Carr

Over tid kan antall tomme mapper på datamaskinen vokse; og det kan også være nullbit eller tomme filer. Det kan derfor være lurt å spare litt tid ved rengjøring eller fjerning av dem. Å gjøre det, kan ikke spare diskplass, men vil definitivt gi oss mulighet til å redusere uønsket rot og kan også betraktes som en god husholdningsvaner, på en måte. Tom mapperenser som navnet antyder hjelper deg med å finne og slette slike tomme mapper.

Hvilke filer og mapper slettes av Empty Folder Cleaner

Empty Folder Cleaner sletter tomme mapper og mapper som har tomme undermapper. På samme måte slettes også mapper som har filer med null filstørrelse. Det sletter også mapper som inneholder spesifiserte søppelfiler som thumbs.db, desktop.ini, etc. Slike mapper holder eller inneholder ingenting og har derfor ingen verdi. Empty Folder Cleaner renser slike filer og mapper.

Tom mapperenser

Trinn 1 - Empty Folder Cleaner er tilgjengelig i 2 utgaver,

  1. Enkel kjørbar fil (19,5 MB størrelse)
  2. Bærbar fil (11,2 MB størrelse)

Steg 2 - Velg ønsket utgave og last den ned.

Trinn 3 - Velg en destinasjonsmappe for å installere programmet og klikk på 'Neste'.

Trinn 4 - I et nytt vindu som kommer opp på datamaskinens skjerm, velg de ekstra alternativene og klikk på "Installer" -alternativet.

Trinn 5 - Når du er ferdig, angi mappene som skal skannes. Eventuelle tomme mapper hvis de vises vises i et tre og en listestruktur. Man kan velge og slette tomme mapper i det tomme mappeskanningsresultatet ved å klikke på 'Slett tomme mapper'. Vennligst sjekk elementene du vil slettet, og klikk deretter på Slett-knappen - når du er sikker på at du vil slette dem.

Det er også mulig å velge mappene som skal skannes med et høyreklikk i Windows Utforsker.

Tomme mapper kan slettes permanent, slettes i papirkurven eller kan lagres som en sikkerhetskopiert komprimert i en zip-fil. Hvis du vil, kan du slette hver sletting. For å være trygg, er det best å sette den til å slette den i papirkurven.

Hvis du vil spesifisere maksimal mappe skanningsdybde, slettingsmodus eller andre alternativer, kan du få tilgang til 'Alternativer' -menyen.

Tom mapper Cleaner er forskjellig fra andre lignende programmer på en måte at den kan låse opp mapper ved hjelp av Gratis File Unlocker motor før du prøver å slette dem. Programmet har blitt oversatt til 38 språk og er kompatibelt med Windows 7/8/10.

Et program som heter Search Suggestor, som er pakket, blir også installert - hvis du ikke klarer å avkryssere alternativet. Som et resultat, anbefaler vi heller ikke denne programvaren.

Gå hit hvis du er ute etter bedre fri programvare for å slette tomme mapper.

  1. Er det trygt å slette tomme mapper?
  2. Er det trygt å slette tomme 0 byte filer?
Link
Plus
Send
Send
Pin