Skip to main content

5 beste gratis alternativer til Google Dokumenter

5 beste gratis alternativer til Google Dokumenter

Geoffrey Carr

google Dokumenter får maksimal stemme når det kommer til et arbeidsområde med sanntids samarbeid av flere personer fra en ekstern plassering. Fra sikkerhet til brukergrensesnittet til funksjoner virker alt opp til merket i Google Dokumenter. Likevel ser mange mennesker etter alternativer for Google Dokumenter. Hvis du er på utkikk etter en erstatning, vil denne artikkelen hjelpe deg med å finne ut noe best gratis alternativer til Google Dokumenter.

Gratis Google Dokumenter alternativer

Det finnes mange delte dokumentredigeringsverktøy som Google Dokumenter, men følgende liste inneholder bare de beste av dem.

1] Microsoft Word Online

Dette er trolig den mest identiske med Google Dokumenter. Word Online kommer til deg fra Microsoft. Word Online er også en flott erstatning for Microsoft Word desktop programvare og den beste delen er at Word Online er tilgjengelig gratis. Brukergrensesnittet til Microsoft Word Online ligner veldig Microsoft Office. Du vil se mange maler og vil kunne lagre et dokument i PDF- eller ODT-format, og utfør nesten alle oppgavene som er mulige med desktopversjonen. Dokumentene lagres i OneDrive-kontoen din. Gå hit.

2] Zoho Docs

Zoho Docs ligner veldig Google Docs. Det lar deg lage, administrere og synkronisere dokumenter på flere enheter. Du trenger bare å opprette en Zoho-konto for å få tilgang til Zoho Docs. Du får nesten alle funksjoner som Microsoft Word Online gir. Det er også mulig å dele et dokument og la ham / henne redigere det samme. Brukergrensesnittet er pent og pent da alle mulighetene er godt administrerte. Besøk Zoho Docs her.

3] OnlyOffice

OnlyOffice er enda et alternativ til Google Dokumenter, som gjør det mulig for brukere å koble til forskjellige skytekontoer for å synkronisere og lagre et dokument. Dette er ganske et funksjonsrikt Google Dokumenter-alternativ. Det vil la deg dele et dokument og tillate ham / henne å redigere den. Når det gjelder funksjoner, får du nesten alle mulighetene som Microsoft Word. Du kan laste ned et dokument i forskjellige formater, inkludert PDF, TXT, DOCX, ODT, etc. Dette er unødvendig å nevne at hvis du laster ned et dokument i TXT-format, vil all formatering bli fjernet. Besøk OnlyOffice her.

4] Nuclino

Nuclino er enda et godt samarbeidsverktøy for å lage delt arbeidsområde for å redigere dokumenter. Selv om det ikke kommer med så mange alternativer som Google Dokumenter eller Microsoft Office Online, er det nyttig å opprette forskjellige lag og samarbeide med dem. Selv om den har betalt versjoner, er den gratis versjonen mer enn nok for et lite lag, da du kan invitere ubegrensede medlemmer, lage ubegrensede sider, integrere forskjellige programmer og mye mer. Besøk Nuclino her.

5] Dropbox Paper

Selv etter å ha vært en ny konkurrent i markedet, har Dropbox Paper oppnådd stor suksess på grunn av å ha så bra brukergrensesnitt, funksjoner og mer. Brukergrensesnittet er elegant og rent da de fleste formateringsrelaterte alternativene vises etter at du har valgt en tekst eller oppretter et nytt avsnitt. Som andre verktøy kan du invitere folk til å vise eller redigere dokumentet ditt. Alle de opprettede dokumentene lagres i Dropbox. Dens mobile apper lar deg også redigere ethvert dokument på farten.

Håper du finner disse gratis Google Docs-alternativene verdt å vurdere.

Link
Plus
Send
Send
Pin