Skip to main content

Windows 10 Kumulativ oppdatering mislykkes i å installere

Windows 10 Kumulativ oppdatering mislykkes i å installere

Geoffrey Carr

Microsoft ga i går en kumulativ oppdatering for Windows 10 (KB3081424). Oppdateringen var ment å fikse flere problemer knyttet til VPN, Cortana, AMD Drivers, Explorer stabilitet og andre korrigeringer for å forbedre stabiliteten til operativsystemet. Selv om oppdateringsprosessen har gått jevnt for de fleste, rapporterer noen at KB3081424 ikke klarte å installere, med installasjonsprosessen stoppet på et bestemt tidspunkt, og systemet i noen tilfeller startet på nytt halvveis.

OPPDATER: Dette kan også hjelpe deg hvis KB3081436, KB3081438 ikke klarer å installere.

Windows 10 Kumulativ oppdatering mislykkes i å installere

Denne svartråden diskuterer problemene sammen med en løsning som fungerte for mange. Så hvis du står overfor dette problemet, anbefaler vi at du oppretter et systemgjenopprettingspunkt eller sikkerhetskopierer Windows-registret først og deretter fortsetter.

Men før det, kan du kanskje laste ned KB3081424 direkte og prøve å installere det. Hvis det virker, fantastisk! Direkte nedlastingskoblinger: 64-bit | 32-bit.

Hvis det ikke gjør det, kan du prøve følgende registerhåndtering. Type regedit i oppgavelinjen, og trykk Enter for å åpne Registerredigering. Naviger til følgende nøkkel:

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionProfileList

Den ene med de korte navnene kreves av systemet. Sjekk SID-ene med de lange navnene, og slett profiler som ikke finnes på PCen. Pass på at du ikke sletter administrasjonsprofilen. For å slette, høyreklikk på det og klikk på Slett.

Start datamaskinen på nytt og se om den har hjulpet deg.

Hvis ja, bra, hvis ikke, kan du, hvis du ønsker det, gjenopprette datamaskinen tilbake til det opprettede systemgjenopprettingspunktet.

Les også: Windows-oppdateringer mislykkes i installasjon.

MERK: Microsoft har nå også gitt ut en automatisert løsning for å løse dette problemet. Bruk denne løsningen for å løse feilen 0x80004005 for KB3081424.

OPPDATER: Vennligst les også kommentarene først.

Link
Plus
Send
Send
Pin