Skip to main content

Eier din plass - Hold deg trygg på e-boken for tenåringer fra Microsoft

Eier din plass - Hold deg trygg på e-boken for tenåringer fra Microsoft

Geoffrey Carr

I samarbeid med sikkerhetsekspert og forfatter, Linda McCarthy, Microsoft har gitt ut en gratis nedlastbar versjon av sin nye bok, “Eier Your Space -. Hold deg og dine ting Trygg”

Internettforbruket blant voksne har steget jevnt, Internett-bruk blant tenåringer har økt. Fra juni 2009 bodde 90% av amerikanske tenåringer i hjem med Internett-tilkoblinger. Hvis du er en del av det 90%, er det spesielt viktig for deg å forstå hvordan du beskytter datamaskinen mot ekkel kode.

Malaware-nettsteder målretter tenåringer akkurat som deg ved å fokusere deres innsats på nettsteder du og dine kolleger har en tendens til å besøke. Onlinefora er målrettet av pedofiler som poserer som tenåringer. Selv identitetstyveri, en annen potensiell konsekvens av ekkel kode, kan være spesielt ekkel for ungdom fortsatt i prosessen med å definere sine økonomiske og forretningsmessige identiteter. Hvis du bruker foreldrenes datamaskiner, kan du også sette deres økonomiske og personlige opplysninger i fare.

Skrevet for datamaskin og Internett kunnskapsrik "tweens" og tenåringer spesielt, er denne boken også en nyttig ressurs for de voksne de stoler på.

Hjelp tenåringer 'eier deres plass' online. Enten du er forelder, omsorgsperson eller opplærer, kan du følge med på de nyeste sikkerhetsproblemer på nettet og på nettet og hjelpe barna å lære å unngå dem.

Du kan laste ned hele eBok eller laste ned hver av de 17 kapitlene separat.

Nedlastingsside: Microsoft.

Relaterte innlegg:

  • Online sikkerhetstips for barn, studenter og tenåringer
  • Microsoft Surface Book: Spesifikasjoner, Funksjoner, Priser, Tilgjengelighet
  • Hold deg trygg på Internett og beskytt personlig informasjon mens du surfer
  • Den revolusjonerende Super WiFi - TV White Space forklarte
  • Hvordan lage en eBook fra Wikipedia

Link
Plus
Send
Send
Pin