Skip to main content

Beste gratis online karttjenester

Beste gratis online karttjenester

Geoffrey Carr

Online kartlegging nettsteder kommer ved siden av sosiale nettverk nettsteder når vi snakker om popularitet og brukervennlighet. En online kartleggingstjeneste er et verktøy som gir detaljert grafisk informasjon i form av kart. Folk bruker slike nettsteder til å planlegge sine turer, for å finne en bestemt plassering, landemerker, adresser og mer.

Mens det er mange karttjenester som kjører på nettet, men ikke alle er pålitelige og brukervennlige. Noen av dem unnlater å gi nøyaktige kart og veibeskrivelser, og noen av dem er for klumpete å forstå. I dag vil jeg notere noen beste gratis online kartleggingstjenester som er helt pålitelige når det gjelder å finne en adresse eller planlegge reisen din.

Gratis online karttjenester

Bing Maps

Bing Maps tilbyr funksjonsrik kartleggingstjeneste og hjelper brukerne med å få detaljert informasjon om hvilken som helst plassering, lokalisert kjøring eller eksakte veibeskrivelser ved hjelp av de kjente landemerkene. Bing Maps kommer også med en funksjon for å zoome inn på kartet for å få den nøyaktige plasseringen. Videre lar brukerne også kontrollere trafikkstrømmen i et bestemt område og unngå trafikkorker. Kartleggingstjenesten bruker flere geokoder og gir omfattende informasjon om et sted.

Google Kart

Google Maps er en av de mest brukte online kartleggingstjenester over hele verden. Den tilbyr både stasjonær og mobil webkartkart, som inkluderer gatevisningskart, satellittbilder, ruteplanlegger og veibeskrivelse for offentlig transport, eget kjøretøy eller til og med for de som reiser til fots. Google fortsetter å oppdatere databasen for å gi nøyaktig informasjon til brukerne. Mens Google gir bilder med høy oppløsning for verdensbyområdene, men de mindre populære områdene er ikke så klare. Funksjonen som gjør Google Maps til den mest populære kartleggingsapplikasjonen, er at den gir de riktige kjøreanvisningene sammen med de små detaljene som enveisgater, svingbaner og parkeringsspor. Det er verdens mest populære app for smarttelefoner og fungerer på Android og iOS-plattformer. Ta en titt på denne Google Maps Tips og triksposten.

HER Kart

Her er en navigasjonstjeneste som fungerer på cloud computing-modellen og lagrer all dens plassering og kartlegging av data på eksterne servere slik at brukerne får tilgang til kartene fra en hvilken som helst enhet. Med HER kan du få informasjonen som sving-til-sving-navigasjon, populære landemerker, trafikkmønstre, samfunn, parker etc. Funksjonene som frakoblet tilgjengelighet, taleveiledning for personlig og offentlig transport, visuelle og lydhastighetsgrensevarsler, og 3D landemerker er det som gjør det til en av de beste gratis online kartleggingstjenestene. Den støtter de vanligste plattformene som Windows Phone, Android og iOS.

Yahoo Maps

Drevet av HERE Maps, er Yahoo Maps en av de beste gratis online kartleggingstjenestene. Sammen med gatekart, lokale veibeskrivelser og navigasjonstjeneste, gir Yahoo Maps lokal værinformasjon samt lokale vurderinger. Brukere kan sjekke nærliggende lokale virksomheter og tjenester også for å få hjelp i navigering. Yahoo Maps har også funksjonen til å zoome inn, som hjelper brukerne med å få nøyaktig plasseringsideer. Andre fremtredende funksjoner inkluderer drakkbare kart og markører, satellittbilder, internasjonal dekning og levende trafikk.

OpenStreetMap

I motsetning til de andre populære online kartleggingstjenestene, samles kartdataene i OpenStreetMap av fagfolk som foretar systematiske grunnundersøkelser med kartleggingsverktøyene som GPS, stemmeopptaker og digitalkamera etc. Dataene blir manuelt inngått i databasen med OpenStreetMap. Den gir navigering ved hjelp av statiske bilder, kartfliser og andre data samlet i grunnundersøkelsene. Det spesifiserer også postnummerdata, transportruter, bygninger, områder og andre viktige data. Funksjonene som OpenCycleMap og ÖPNVKarte hjelper brukerne til å få navigasjonen for sykler og offentlig transport.

Gi oss beskjed om hvilken du foretrekker.

Link
Plus
Send
Send
Pin