Skip to main content

Bruk Xbox Play hvor som helst for å spille spill på Windows 10 eller Xbox One

Bruk Xbox Play hvor som helst for å spille spill på Windows 10 eller Xbox One

Geoffrey Carr

Microsoft mener, Xbox kan være fremtiden for spill. Som sådan har det begynt å fokusere mer på spillkonsollen Xbox One, spesielt via Xbox Play hvor som helst. Støttet av Microsoft Studios, er Xbox Play Anywhere en tjeneste som gjør det mulig for brukere å kjøpe spill digitalt og spille dem på enten Windows 10 eller Xbox One uten ekstra kostnad. Hva gjør tjenesten så spesiell? Spillere kan plukke opp hvor de sist stoppet på Xbox One eller PC, og har fortsatt spillspar, tillegg og resultater på ett sted.

Hvilke endringer gir denne utviklingen en mulighet? Endringer som er tatt med i Windows 10-årsdagen, har aktivert denne funksjonen for spilldeling. Så naturlig kan man konkludere med Xbox Play Anywhere støttes bare på Windows 10-PCer og Xbox One-konsoller som kjører jubileumsoppdateringen.

Utseendet på Xbox Play Anywhere-titler antyder at spillene bare fungerer som alle andre spill. Når det er installert, kan en Xbox Play Anywhere-tittel spilles enten på Windows 10-PC eller Xbox One. Vær oppmerksom på at du til enhver tid kun kan logge inn på spillet på en Xbox One-konsoll eller en Windows 10-PC. Du kan ikke logge på samme spill på begge plattformene samtidig.

Du kan til og med spille spillet på en plattform og fortsette senere sesjoner på den andre. Alle spillfremdrift og prestasjoner blir automatisk lagret på Xbox Live.

Slik fungerer Xbox Play Anywhere

Som nevnt må du digitalt kjøpe et spill ved å gå til Windows Store, Xbox Store, Microsoft.com, etc. Du kan til og med forhåndsbestille ønsket spill.

Når du er ferdig, logg deg bare inn på Xbox Live / Microsoft-kontoen din, og spillene dine for Xbox Play Anywhere skal være tilgjengelige for nedlasting.

Hvis du kjøper Xbox Play Anywhere i Windows 10 og vil laste ned spillet på Xbox One, må du bare logge deg på Xbox One, navigere til "Mine spill og apper" -delen.

Deretter velger du alternativet Klar til installasjon.

Hvordan kan man bekrefte om et spill er 'Xbox Play Anywhere' -spill

Deltakende spill vil bli merket på www.xbox.com, i Xbox Store og i Windows Store med Xbox Play Anywhere-ikonet. Her er den komplette listen over spill som deltar i Xbox Play Anywhere.

 1. Recore
 2. Gears of War 4
 3. Forza Horizon 3
 4. Sea of ​​Thieves
 5. Halo Wars 2
 6. Scalebound
 7. Killer Instinct sesong 3
 8. Forfallsdato 2
 9. Ark: Overlevelse utviklet *
 10. Cuphead *
 11. Vi lykkelige få *
 12. Crackdown 3

Det er spesielt viktig å nevne at uansett hvilken enhet du spiller Xbox Game Anywhere, vil kun enkelt delt sett med Gamerscore og Achievements bli opptjent og tildelt.

Kilde.

Link
Plus
Send
Send
Pin