Skip to main content

Opprett nettstedssnarveier på Windows-skrivebordet

Opprett nettstedssnarveier på Windows-skrivebordet

Geoffrey Carr

Akkurat som man har skrivebordsgenveier for dine ofte brukte programmer, filer eller mapper Internet Explorer Brukerne kan også lage stasjonære snarveier for å åpne favorittwebbene dine. Mens jeg har prøvd dette på Internet Explorer 11 på Windows 10, fungerer dette for alle versjoner.

Lag nettsnarveier på skrivebordet ditt

Det er to måter du kan opprette skrivebordssnarvei på, på nettstedet på Windows-skrivebordet.

I Internet Explorer åpner du favorittwebområdet ditt og høyreklikker i et tomt mellomrom på nettsiden. Fra hurtigmenyen som dukker opp, velg Lag snarvei.

Du vil få en dialogboks som spør deg Vil du legge en snarvei til denne nettsiden på skrivebordet ditt? Klikk Ja.

En snarvei som åpner nettstedet vil bli plassert på skrivebordet ditt.

Alternativt kan du se ikonet ovenfor i adressefeltet til nettleseren din på venstre side av nettadressen?

Det er favicon. Bare dra favicon til skrivebordet ditt. Det er det! Du har snarveien din. Dette vil fungere for alle nettlesere, inkludert Internet Explorer, Chrome, Firefox og Opera,

Hvis du drar faviconet direkte til din Quick Launch Bar, du vil ha en hurtigstart-snarvei. Ved å klikke på det, starter nettleseren din for å åpne nettstedet.

Stol på at du finner dette lille tipset nyttig.

Dette innlegget snakker om hvordan du kan opprette nettsiderveiledning ved hjelp av Edge-nettleseren på Windows 10-skrivebordet. Du kan også opprette en stasjonær app på ditt favorittnettsted ved hjelp av Chrome.

For å starte nettsteder raskt, finnes det en annen måte - Legg til adresselinjen i oppgavelinjen. I morgen vil vi se hvordan du kan knytte nettsiden Tile eller snarvei til Startskjerm i Windows 8.1.

Link
Plus
Send
Send
Pin