Skip to main content

Behandle Edge Favorites med EdgeManage for Windows 10

Behandle Edge Favorites med EdgeManage for Windows 10

Geoffrey Carr

Edge-nettleseren fra Microsoft er bare bra, men faller kort på noen steder - som det gjør oppgaven med å lagre favoritter og bokmerker noe vanskelig. For å overvinne denne mangelen har noen utviklere kommet med et nyttig program - EdgeManage. Denne applikasjonen lar deg håndtere, importere, eksportere, sortere, flytte og gi nytt navn til Microsoft Edge-nettleserenes favoritter fra et enkelt sted og manipulere dem med letthet.

EdgeManage - Behandle Edge favoritter

EdgeManage er et frittstående program for Windows 10 PC som kan utføre flere funksjoner som import, eksport, sortering, flytting og omdøping av Edge-favoritter. For å prøve dette, må du først laste ned programmet

Lese: Hvor er Favoritter lagret i Edge-nettleseren.

Lukk Microsoft Edge-nettleseren hvis du har den åpnet og fungerer. Nå, start EdgeManage.

Programmet begynner automatisk å laste alle favorittene dine fra Edge-databasen til programmets lokale cache. Åpningsskjermen skal vise 'Administrer kantfavoritter'Vinduet.

Under vinduet finner du alle dine favoritter som er oppført i alfabetisk rekkefølge. Ordren med favoritter og mapper er akkurat det samme som i Edge.

Her utfører du "dra og slipp"Handling på elementene for å legge til mappene og favorittene dine. Du kan også få tilgang til programmets menyer for å sette inn, gi nytt navn, redigere, slette osv.

Filmeny

Filmenyen til EdgeManage har følgende alternativer:

  1. Oppdater fra kant - Forlater endringer introdusert til den lokale cachen og laster på favoritter fra Edge-nettleseren
  2. Last inn fra Remote Sync Data File - Laster dataene fra en XML-basert tekstfil som brukes av EdgeSync-programmet.
  3. Lagre endringer - Lagrer endringene som ble gjort nylig til Edge-databasen.

Data-menyen

For det andre i listen er Data Menu. Den støtter importfunksjon fra HTML-fil, Internet Explorer, Eksporter-funksjon til HTML-fil og Eksporter til Internet Explorer.

Rediger-menyen

Denne menyen huser Legg til ny alternativ som gjør at en bruker manuelt kan sette inn en mappe eller en favoritt umiddelbart under elementet som er valgt. Deretter har vi Rename - som navnet antyder, tillater det at du kan gi omdøpe enten en mappe eller en favoritt.

Til slutt er det Rediger URL (lar deg endre nettadressen for den valgte favoritten), Opprett skrivebordssnarvei (opprett en Internett-snarvei på skrivebordet for den valgte favoritten) og Slett også for å raskt slette en favoritt.

I tillegg til disse menyelementene beskrevet kort over, kan du også bruke "høyreklikk" kontekstmeny for å få tilgang til de samme funksjonene.

Endringene du gjorde, gjenspeiler ikke med mindre du har lagret dem. For å gjøre det, klikk Filmeny og trykk på 'Lagre endringer'-Knappen.

For å se endringene du har gjort arbeid, avslutte EdgeManage og start den på nytt. Det skal være synlig for deg.

Hvis du er en Edge-bruker, vil du kanskje sjekke det ut.

Les nå: Slik importerer du favoritter og bokmerker til kant.

Link
Plus
Send
Send
Pin