Skip to main content

Topp 3 høykvalitets videospill for Windows 10 fra Windows Store

Topp 3 høykvalitets videospill for Windows 10 fra Windows Store

Geoffrey Carr

På grunn av den store populariteten til Steam, kan ikke alle innse at Windows Store er hjemmet til noen av de store spillene, og vi snakker ikke om enkle berøringsbaserte titler med annonser som er pusset i alle vinkler. Vi snakker om spill som krever et high-end grafikkort og en kraftig datamaskin generelt.

Videospill fra Windows Store

Disse titlene, for det meste, er utviklet av Microsoft, men etter hvert som vi forventer, regner vi med å se en tilstrømning av tredjeparts videospill som utnytter de nesten 400 millioner Windows 10-brukere i ikke så avstandsframtid.

Quantum Break

Flott spill som først ble vist for Xbox One. Vi trodde aldri da Microsoft ville løslate det til PCen, men endringen av strategier har skapt et mirakel, og nå kan det bli tatt fra Microsoft Store for den kule prisen på $ 39,99.

Dette spillet ble opprettet av Remedy Entertainment, og handler om å stoppe tid og skyte folk i ansiktet. Det fikk ikke gode anmeldelser, men fra det vi kan fortelle, synes fansen å nyte det veldig mye. For ikke å nevne, bringer spillet bordet et stort spill av skuespillere, og historien utvikler seg gjennom vanlige kutt scener og interessant nok, et live-action-tv-show. Last ned Quantum Break:

Gears of War: Ultimate Edition

Gears of War-spillene har alltid vært mye moro å spille, så da Microsoft kunngjorde at det var remastering disse Xbox 360-titlene og slipper dem til Windows Store, ble fansen begeistret. Denne pakken koster $ 29,99, og kommer med forbedrede grafikk- og singleplayer-nivåer som aldri blitt sett før.

Alle multiplayer-kartene er også her, slik at spillere kan gjenoppleve glansdagene til gore og store våpen. Dette spillet handler om at Marcus Fenix ​​er den eneste mannen som kan redde verden fra en fremmed trussel, men lykkes han? Last ned Gears of War Ultimate Edition:

Killer Instinct

Hvis du er i kampspill, er Killer Instinct definitivt videospillet for å komme til Windows 10. Det er helt klart det beste kampspillet som er tilgjengelig akkurat nå, og det er gratis å spille også, men bare med en enkelt karakter. Du må kjøpe andre, eller bare få dem alle i ett slag med en enkelt betaling.

Kampene her er raskt, men morsomt. Det er ingen ekte historie til spillet, men vi forventer at Microsoft og utvikleren bak spillet vil gjøre endringer i denne sammenheng i de kommende månedene. Last ned Killer Instinct.

Gi oss beskjed hvis du har andre forslag.

Link
Plus
Send
Send
Pin