Skip to main content

Nye funksjoner i Windows 10 Mobile Anniversary Update

Nye funksjoner i Windows 10 Mobile Anniversary Update

Geoffrey Carr

Windows 10 Mobile Anniversary Update har gradvis begynt å rulle ut offisielt. Jubileumsoppdateringen som den andre store oppdateringen gir mange forbedringer av funksjonaliteten og nye funksjoner som forbedret kameraopplevelse, et bedre og forenklet varslingssystem, Continuum og mye mer.

Windows 10 Mobile Anniversary Update-funksjoner

La oss ta en titt på noen av funksjonene sine.

Forbedret kameraopplevelse

Med det oppdaterte operativsystemet har du nå lett tilgang til kameraknappen, den er rett på låseskjermen. Også kameraet kommer nå med en ny panoramamodus som lar deg fange bildene dine i større grad. Du kan bare velge modus fra kameraskjermbildet og fange de vakre landskapene, de store gruppene av mennesker og mye mer uten vinkel igjen. Bare trykk på panoramamodus og ta bildet. Bare start skudd og sving kameraet fra venstre til høyre eller topp til bunn for å fange hele scenen, trykk på 'Ferdig’ for å fullføre panoramabildet. Andre kamerainnstillinger i Windows 10 Mobile inkluderer- Pro kontrollknapper for presis kontroll av hvert bilde, Levende bilder / videoer, og slowmotion og rik HDR.

Andre kamerainnstillinger i Windows 10 Mobile inkluderer- Pro kontrollknapper for presis kontroll av hvert bilde, Levende bilder / videoer, og slowmotion og rik HDR.

Bedre varslingssystem

Det er en ny blikkskjerm nå på Windows 10-mobilen din for enkel tilgang til varselet. Du kan slå blikkskjermbildet rett fra Start-knappen og tilpasse innstillingene i henhold til dine egne preferanser.

Kontinuerlig støtte

Kontinuerlig er tilgjengelig for enheten din. Du kan nå strømme eller prosjektere til en annen skjerm med Windows 10 Phone og bruke den som en TV eller en skjerm og det også uten å bruke en trådløs adapter eller en dockingstasjon. Bare koble til et tastatur og en mus og få den wonderfuPC-lignende opplevelsen på mobiltelefonen din med Continuum. Videre kan du bruke og nyte den andre skjermen mens du bruker telefonen samtidig.

Projiser en større skjerm med Windows 10 Phone og nyt Office Apps med Continuum. Du kan også surfe på nettet eller se bildene som er lagret på telefonen din på en større skjerm.

Hurtigere nettlesing

Med den siste jubileumsoppdateringen får du nå en raskere og raskere nettleseropplevelse med Microsoft Edge. Bruk venstre / høyre for å gå tilbake / fremover knapper for å bytte mellom nettsidene.

Cortana Support

Din virtuelle personlige assistent er nå på din Windows 10-telefon, slik at du planlegger dine oppgaver og legger til påminnelser. Cortana på Windows 10-telefonen vil også hjelpe deg med navigering på veien ved å gi veibeskrivelsen. Bare klikk på Cortana-ikonet på din Windows 10-telefon, og hun vil være til tjeneste.

Windows 10 Mobile Anniversary Update har allerede begynt å rulle ut offisielt. Jubileumsoppdateringen som den andre store oppdateringen gir mange forbedringer av funksjonaliteten og nye funksjoner som forbedret kameraopplevelse, et bedre og forenklet varslingssystem, Continuum og mye mer.

Windows Store

Få full tilgang til den nye Windows-butikken fra din Windows 10-telefon og nyt tonnevis av spill, apps og den beste samlingen av musikk. Få også en hånd på de nyeste hitfilmene i Windows Store. Butikken er allerede festet til start av din Windows 10-telefon.

Disse var få av de nye funksjonene lagt til i Windows 10 Mobile etter jubileumsoppdateringen.

Sjekk det offisielle innlegget for å få vite mer om oppdateringen.

Link
Plus
Send
Send
Pin