Skip to main content

Gratis online verktøy for å lage animerte GIF-filer

Gratis online verktøy for å lage animerte GIF-filer

Geoffrey Carr

En av de mest populære tidsfordriv på nettet i dag er å opprett GIFer og del dem med verden. Vi elsker dem, for det meste er GIFs underholdende. Vi er sikre på at mange mennesker vil gjerne lage sine egne, men mangler kunnskapen om hvordan de skal gjøre det. Det er bra fordi vi har ryggen på dette.

Å lage den perfekte GIF er ganske enkelt, men det tar litt tid fordi du trenger en video, et bilde og det riktige verktøyet for å få det oppe og kjører. Det er flere verktøy der ute, og vi skal snakke om noen gratis online verktøy for å lage animert GIF mens du forklarer hvordan du kan slå et kort videoklipp eller et bilde inn i et pent animert GIF. Vi tar en titt på Giphy.com og GIF.com.

Du vil vise deg vennene dine ved slutten av denne artikkelen. De vil gi deg informasjonskapsler og melk fordi du blir så fantastisk.

Online verktøy for å lage animert GIF

Som vi har sagt ovenfor, trenger du en kort video. Vi foreslår ikke å gå for en lang video fordi det ville beseire hele ideen om å opprette og dele en GIF på nettet. For den beste ytelsen og underholdningsverdien må GIF være korte, du vet, et par sekunder kort.

Giphy.com

Etter å ha fått videoklippet ditt, trenger du et program for å gjøre gull til magi. Vi foreslår å spille rundt med webverktøy i stedet for en faktisk programvare fordi de er enklere. Vi anbefaler Giphy, et av de beste verktøyene der ute for å lage flotte GIF-er.

Giphy er kjempebra fordi det gjør det mulig for brukeren å laste opp egne videoer eller peke på en YouTube-nettadresse. Husk at videostørrelsen ikke kan overstige 100 MB.

På nettstedet klikker du på "Create" for å få ting startet. Dette bør åpne GIF-maker, et verktøy som lar brukeren laste opp videofiler eller legge til YouTube-koblinger. Nå, hvis du ønsker å lage en GIF fra bilder, er det mulig å laste opp en lysbildefremvisning. Videre er det også andre alternativer her. De gjør det mulig for brukeren å legge til en bildetekst og andre kule ting.

Alternativet er også der for å endre varighet og starttid for hver video. Dette er spesielt godt for YouTube-videoer, siden du ikke kan klippe videoen på forhånd. Du kan besøke Giphy.com.

GIF.com

Selv om det er lett å lage GIFs via Giphy, viser et problem sitt stygge hode når du er klar til å gjøre dette via en mobilenhet. Giphy er ikke ideell, og som sådan anbefaler vi GIF.com. Dette nettstedet er perfekt for å lage GIFer fra en smarttelefon og er ideell for YouTube-videoer. Å lage GIF via GIF.com ligner hvordan ting gjøres på Giphy, så det er ingen stor læringskurve.

Hvis du ser etter desktop freeware for å lage animerte GIFer, ta en titt på disse:

  1. Skjerm til GIF lar deg lage animerte GIF-bilder
  2. Lag animerte GIF-bilder fra Video ved hjelp av Lag GIF Video Capture
  3. AnimatedGIF er en annen gratis animert GIF maker for Windows.
Link
Plus
Send
Send
Pin