Skip to main content

Slik tar du opp lyd eller video med OneNote

Slik tar du opp lyd eller video med OneNote

Geoffrey Carr

Nå savner du aldri et enkelt nøkkelpunkt i et foredrag med Microsoft OneNote! Det er et riktig verktøy for brukere som alltid vil ha en lyd / video kopi av forelesningen med dem for å verifisere notater tatt i klassen. Studentene kan bruke et videoopptak for å fange en viktig demonstrasjon. Alt du trenger å ha er OneNote 2013 med deg. Vi har allerede sett opprette tekstbaserte OneNote Flash-kort og bildebaserte Flash-kort. I dag ser vi hvordan du spiller inn lyd eller video med OneNote.

De nyeste modellene av bærbare datamaskiner og bærbare datamaskiner har en innebygd mikrofon som lar deg ta opp lyd i OneNote uten bruk av ekstra maskinvare. For en video må du ha et digitalkamera i stand til å ta opp filmklipp, for eksempel et webkamera som er koblet til.

Ta opp lyd eller video med OneNote

Du trenger Microsoft DirectX 9.0a eller nyere og Microsoft Windows Media Player 9 eller nyere for å ta opp lyd eller videoklipp i OneNote 2013.

Åpne OneNote 2013 app og klikk på plasseringen på siden der du vil plassere opptaket. Nå velger du "Sett inn" -fanen og klikker på "Lydopptak" -alternativet. På verktøylinjen Standard kan du klikke på pilen ved siden av Record-knappen, og deretter klikke enten Record Only Audio eller Record Video.

Du kan vise ikonet over eller under båndet for å få rask tilgang til verktøylinjen. Høyreklikk bare på knappen Moue og velg ønsket alternativ.

Når du velger 'Audio Recording', vil et tidsstempel bli plassert på siden. Start opptak av lydnotater. Du kan se et varsel som indikerer at opptaket har startet.

For å stoppe opptaket, klikk på Stoppknapp-bilde på verktøylinjen for lyd og videoopptak. OneNote registrerer lydklippet som en .wma-fil. Klikk på ikonet ved siden av notatene for å se eller høre delen av opptaket som er knyttet til disse notatene.

For videoopptak, velg alternativet ved siden av lydopptak - videoopptak. Et vindu bør vises som bekrefter at videoopptaket har startet. For å stoppe opptaket, trykk ganske enkelt på "Stopp" -knappen. OneNote kombinerer lyd og video i en .wmv-fil.

Som standard er knappen Vis avspilling på lyd- og videoopptakingsverktøylinjen aktiv.

På denne måten kan du bruke OneNote til å ta opp lyd eller video.

Disse topp 5 øyeblikkelige tipsene for å gjøre Office OneNote mer produktive, er sikkert også interessert i deg.

Les også om Voice Recorder-appen i Windows 10.

Link
Plus
Send
Send
Pin