Skip to main content

Facebook har nå to "skjulte" meldingsinnboksene, slik får du tilgang til dem

Facebook har nå to "skjulte" meldingsinnboksene, slik får du tilgang til dem

Geoffrey Carr

Du har kanskje hørt at det er en noe ukjent Facebook-innboks der potensielt scads av filtrerte meldinger går til å dø. Det viser seg, det er faktisk to. Slik sørger du for at du får alle meldingene dine.

Ting endres, og med det, Facebook. For en kort tid siden var Internettet oppslukt over en "skjult" og "hemmelig" innboks som holdt en mengde tapte meldinger. Men akkurat som 24-timers nyhetssyklusen, er ting annerledes nå. Den gamle metoden har nå tilsynelatende blitt erstattet av en mye mer strømlinet, mindre skjult måte ... men det er fortsatt mange meldinger du kanskje ikke skjønner du får.

En av de mest umiddelbare metodene for å komme til den filtrerte innboksen er å klikke på meldingsikonet øverst på Facebook-hjemmesiden og deretter klikke på "Meldingsforespørsler".

Innkallingen "Meldingsforespørsler" viser deg et helt nytt sett med meldinger du kanskje eller kanskje ikke har sett - vanligvis fra personer som ikke er dine venner. Du kan bli overrasket over hva du finner der inne. Eller du har kanskje allerede kjent om dette, og har sjekket innboksen for en stund.

Men det er enda mer. klikk "Se filtrerte forespørsler" for å se et helt tredje sett med meldinger som har blitt filtrert av Facebook uansett grunn.

Alternativt, fra innboksen din, klikk "Mer" knappen øverst og fra rullegardinmenyen, klikk "Filtrert".

Det er det, du swooshed deretter til den filtrerte meldingsinnboksen din, som bare er meldinger fra folk som ikke er vennene dine, og ønsker å starte en samtale med deg. Selvfølgelig, du vet aldri, du kan oppdage en fortapt rik onkel eller en gammel flamme som er skjult blant massene.

Hvis du bruker Facebook-meldingsprogrammet, kan du komme til den filtrerte innboksen din ved å trykke på ikonet "Innstillinger".

På iPhone eller iPad ser det slik ut.

På Android vil det se slik ut.

På begge plattformer vil du trykke på "People" og deretter på den resulterende skjermen, trykk "Meldingsforespørsler" for å se det første settet av "skjulte" meldinger. Bla til bunnen og velg "Se filtrerte forespørsler" for å se enda mer. Igjen vil alle de fortapt filtrerte meldingene bli avslørt, og du kan delta på dem hvis du vil.

Så, der har du det. Alle de siste måtene du kan få tilgang til, har du tilgang til den filtrerte meldingsinnboksen din. Som du kan se, er det ikke så vanskelig å finne, men det betyr ikke at alle skal nødvendigvis vite at det eksisterer, spesielt hvis du bare bruker Messenger-appen i stedet for den faktiske Facebook-nettsiden. Hat tips til Hello Giggles for å dele dette tipset på bloggen sin.

Link
Plus
Send
Send
Pin