Skip to main content

Slik styrer du Belkin WeMo-bryteren fra startskjermbildet

Slik styrer du Belkin WeMo-bryteren fra startskjermbildet

Geoffrey Carr

Kontrollere dine lys, brytere og andre smarthome-produkter fra telefonen din er veldig kult, men det kan være ubeleilig å åpne en app bare for å slå på eller av noe. Slik gjør du ting raskere og enklere, og kontroller din Belkin WeMo Switch rett fra startskjermbildet på Android-enheten din, eller fra varslingssenteret på iPhone eller iPad.

En håndfull mobilapper har innfødte widgets som du kan legge til på startskjermbildet eller varslingssenteret for å gjøre det raskere og enklere å gjøre det du trenger å gjøre. Det er imidlertid fortsatt mange apps der ute som ikke har egne widgets, inkludert mange smarthome-apper som virkelig kan ha nytte av en slik funksjon. The WeMo app er en av dem.

Heldigvis er ikke alt håpet tapt, og ved hjelp av DO Button-appen fra IFTTT (som står for "If This Then That"), kan du gjøre det mye enklere å slå på og av din Belkin WeMo Switch uten jevn åpning opp WeMo-appen.

Trinn ett: Lag din DO-knapp

Før vi begynner, kan du se vår guide om hvordan du konfigurerer DO-knappen-appen, som tar deg gjennom prosessen med å registrere deg for en konto, koble til kanaler og opprette knapper. Etter det, kom tilbake hit for å lære hvordan du lager din WeMo Switch-snarveisknapp.

Når du har lastet ned appen og opprettet en konto, begynner du å trykke på "Legg til en oppskrift" nederst til høyre.

Trykk på "+" -ikonet.

Trykk på søkikonet øverst til høyre på skjermen.

Skriv inn "WeMo", og den vil gi deg en liste over alternativer du kan velge mellom. Velg "Slå på en WeMo Switch", eller hvis du har Insight Switch, trykk på "Slå Insight Switch på / av".

Trykk på "Legg til", som vil be deg om å koble til Belkin WeMo-kanalen og la DO Button-appen få tilgang til din WeMo-bryter.

For å gjøre dette må du angi PIN-koden fra din WeMo-bryter, som du kan få fra WeMo-appen.

Åpne WeMo appen og gå inn i innstillingene. Velg deretter "Koble til IFTTT".

PIN-koden vises på neste skjermbilde.

Ved å holde nede på PIN-koden vil du markere den, og du kan deretter kopiere den til utklippstavlen ved å trykke på Kopier-knappen øverst.

Gå tilbake til DO Button-appen og lim inn PIN-koden. Trykk på "Koble", og du vil være helt innstilt. Trykk på "Ferdig" for å fortsette.

Derfra kan du velge din WeMo-bryter fra listen og deretter trykke på "Legg til".

Din WeMo-bryter vises nå som en knapp i DO-knappen-appen.

Trinn to: Lag din widget

Nå må vi legge til en widget på startskjermen. Denne prosessen er litt annerledes på iOS og Android.

På Android

Android-brukere har litt av et ben opp, siden du kan legge til widgeten rett til startskjermbildet. Gå ut av appen og gå til startskjermbildet. Hold nede på skjermen og velg deretter "Widgets".

Rull ned og velg en av DO-knappens widgets ved å dra og slippe den på startskjermbildet.

Derfra kan du trykke på widgeten for å øyeblikkelig slå på eller av WeMo-bryteren uten å gå inn i WeMo-appen i det hele tatt.

På iPhone og iPad

På IOS kan du ikke legge til widgets på startskjermbildet, men legger dem til varslingssenteret. Så når du oppretter knappen i DO-knappen, må du gå ut av appen og følge instruksjonene nedenfor.

Sveip ned fra toppen av skjermen for å hente meldingssenteret. Gå til "I dag" -delen hvis du ikke er der allerede.

Rull ned til bunnen og trykk på "Rediger".

På listen finner du "DO-knapp" og trykker på det lille grønne "+" -ikonet ved siden av det.

Rull tilbake opp til toppen, og widgeten vil nå være i listen over aktive widgets. Du kan holde på flytteikonet til høyre for å endre hvor du vil ha widgeten. Standardinnstillingen vil være nederst.

Derfra ligger DO Button-widgeten i varslingssenteret, du kan øyeblikkelig kontrollere WeMo-bryteren derfra uten å åpne selve WeMo-appen selv.

Det er ikke så praktisk som å ha widgeten rett på startskjermen som Android, men det er det nest beste alternativet i iOS.

Link
Plus
Send
Send
Pin