Skip to main content

Slik handler du i gamle Gadgets for kontanter (slik at du kan kjøpe nye Gadgets)

Slik handler du i gamle Gadgets for kontanter (slik at du kan kjøpe nye Gadgets)

Geoffrey Carr

Enten du vil selge av den gamle smarttelefonen for å betale for den nye, legg til litt penger på din morsomme penger haug, eller for å sette inntektene mot jul, er vi her for å hjelpe. Les videre når vi skisserer de beste måtene for å gjøre det gamle utstyret ditt til penger.

Når det gjelder å slå dine eldre gadgets til kontanter, er det tre hovedsteder å utforske: innkjøpsprogrammer, auksjonssteder og lokalt salg. Hver av disse stedene har forskjellige fordeler og ulemper som, etter å ha vurdert vår nedbryting av stedene under, må du balansere mot ditt eget ønske om rask oppløsning, mengde penger og grad av risiko du er villig til å ta.

Merk:Vi skrev opprinnelig denne artikkelen for en stund siden, men siden CES kjører denne uken, og det er massevis av nye gadgets på markedet, kan det være på tide å få noen av de gamle gadgets og få litt penger for dem.

Konvertere Gadgets gjennom Trade-Ins

Når du vil ha pengene akkurat nå, og du ikke vil måtte vente på at noen faktisk skal kjøpe enheten, er innkjøp det beste alternativet. I stedet for å notere enheten din på en auksjonsside eller spore frem og tilbake med en kjøper på Craiglist, kan inntekterstjenester bare si at du vil gi meg X penger for min gamle iPod? Flott. Jeg sender det til akkurat nå. "

Det er den store oppsiden til innhandlingssystemet; forutsatt at du beskriver tilstanden til enheten din nøyaktig når du sender den inn for en innlevering (for eksempel du ikke hevder at din iPad med sperret skjerm er mint), er det en friksjonsløs prosess. De tilbyr deg pengene til gadgeten, du aksepterer, du sender den til dem, og du mottar betalingen din for gadgeten.

Ulempen med innføringssystemet er ganske rett frem: forhandlerne du handler giret inn, ønsker å tjene på utvekslingen, så selvfølgelig vil de tilby deg mindre enn det åpne markedet (for eksempel eBay eller Craiglist) ville bære. Hva som kan selges for $ 300 på eBay, kan bare hente $ 200-250 på innkjøpsstedene.

Så hvordan ser sidene ut, og hva kan du forvente når du bruker dem? Vi legger de fem største innleveringsstedene gjennom trinnene ved hjelp av fire vanlige generasjoner av siste generasjon, mange av våre lesere kan potensielt selge: en iPhone 4S (16 GB / ATT), en iPad 3 (kun 32 GB / Wi-Fi), en Samsung Galaxy SIII (16GB / ATT), og en Kindle Fire HD (kun 7 "/ 32 GB / Wi-Fi).

Slik har vi sjekket innflyttingsverdiene på nettstedene. Oppført pris gjelder for de nevnte elementene i like ny tilstand:

Gazelle

Gazelle spesialiserer seg på Apple-produkter (iPhones, iPads, iPods, samt Apple-datamaskiner) samt smarttelefoner og tabletter fra andre store selskaper.

Trade-In Breakdown:

iPhone 4S – $170

iPad 3 – $230

Galaxy SIII – $126

Fire HD – $49

Total Trade-in Value – $575

Shipping:Gazelle følger regningen for frakt på varer som er verdt mer enn $ 1 (hvorfor du betaler for å sende dem en vare verdt mindre enn en dollar er et mysterium).

Lokal handel: Nei.

Hvordan får du betalt:Gazella vil kutte deg en sjekk (du venter på posten for dette alternativet), PayPal gir deg pengene (øyeblikkelig), eller konverterer det til et Amazon-gavekort (også øyeblikkelig). Det er hyggelig å ha alternativer; Vi setter pris på organisasjoner som bruker PayPal.

Amazon Trade-In

Amazon Trade-In er like variert som du forventer at Amazon tilbyr å være. Selv om vi bare prøvde det med elektronikken vi bruker for denne rundvisningen, kan du handle i omtrent alt: bøker, DVDer, rutere, videospill, du nevner det.

Trade-In Breakdown:

iPhone 4S – $200

iPad 3 – $241

Galaxy SIII – $140

Fire HD – $116

Total Trade-in Value – $697

Shipping:Gratis. Hvis det er noe Amazon har på lås ned, er det fraktbransjen. Du handler den inn, de betaler fraktregningen for deg.

Lokal handel: Nei.

Hvordan får du betalt:Hvis du forventet noe annet enn Amazon gavekort ved din betaling, vet vi ikke hva du skal fortelle deg. Du handler den til Amazon, og om Amazon betaler $ 10 eller $ 1000 for ditt loot, får du alt tilbake i form av et Amazon-gavekort. I lys av hvor mange ting du kan med på Amazon og gjennom Amazon-kassen på deltagende nettsteder, handler det om så nært som et gavekort kan komme til kaldt hardt kontanter.

Nextworth

NextWorth tilbyr et mer variert spekter av kategorier enn Gazelle, og inkluderer ikke bare smarttelefoner, tabletter og bærbare datamaskiner, men også digitale kameraer (inkludert DSLR-er), videospill og spillkonsoller.

Trade-In Breakdown:

iPhone 4S – $135

iPad 3 – $217

Galaxy SIII – $140

Fire HD – $65

Total Trade-in Value – $557

Shipping:Gratis. Det er et mønster som utvikler seg her. Tydeligvis handler handelsbutikkene at de fleste vil bøye seg ved å bruke $ 20 på frakt for sine gamle gadgets.

Lokal handel: Ja; NextWorth har samarbeidet med over 1500 butikker (spesielt Target) slik at du kan handle utstyret ditt uten å måtte pakke og sende det.

Hvordan får du betalt:Du kan samle inn betaling via PayPal, Target gavekort, sjekk eller med et NextWorth-merket forhåndsbetalt Discover-kort.

Best Buy Trade-In

Beste kjøp

Trade-In Breakdown:

iPhone 4S – $99

iPad 3 – $220

Galaxy SIII – $126

Fire HD – $50

Total Trade-in Value – $557

Shipping:Gratis.

Lokal handel: Ja; Du kan gå inn på en hvilken som helst deltakende Best Buy-plassering (stort sett alle større steder, eksklusive små satellittbutikker), og de vil vurdere utstyret ditt og enten godta det eller tilby å resirkulere det.

Hvordan får du betalt:Du gjettet Best Buy Gavekort? Du gjettet riktig.Flott for å kjøpe deg selv eller dine kjære flere gadgets, ikke så bra for å betale den elektriske regningen.

BuyMyTronics

BuyMyTronics, et datterselskap av GameStop, tilbyr noe som ingen av de andre store butikkene tilbyr: de skal kjøpe ødelagt elektronikk. For eksempel vil du ikke få den samme nye prisen på $ 191 for å selge dem en iPad 3 med en ødelagt skjerm, men de vil tilby deg opptil $ 60 for det. Hvis du ikke ønsker å håndtere reparasjonskostnader på eldre gir, er det verdt å se om de vil gi deg noe i det hele tatt.

De kjøper eboklesere, videokameraer, GPS-enheter og et bredt utvalg av elektronikk i tillegg til de typiske smarttelefonene og nettbrettene. Hva er rart om deres tilbud utover den typiske smarttelefonen / tabletten noteringen er at 90% av dem er "resirkulere bare". Hvorfor de følte behovet for å lage to dusin oppføringer for forskjellige BlackBerry-modeller bare for å fortelle oss at det var gammelt og de gjorde det ikke t vil gjøre alt annet enn å resirkulere det er ganske oppsiktsvekkende.

Trade-In Breakdown:

iPhone 4S – $149

iPad 3 – $191

Galaxy SIII – $138

Fire HD – $55

Total Trade-in Value – $533

Shipping:Gratis.

Lokal handel: Ja; men systemet er bare delvis distribuert. Alle GameStop-steder aksepterer innkjøp for forretningskreditter når det gjelder spillkonsoller og videospill (som de alltid har), men svært få GameStop-steder er fullt utstyrt for å akseptere det brede spekteret av elektronikk du kan bytte inn gjennom BuyMyTronics-webområdet. Ring fremover for å se om din lokale GameSpot deltar.

Hvordan får du betalt:Sjekk (3-5 posttid) eller PayPal (øyeblikkelig).

Med alle disse variablene i spill, må du virkelig veie det som er viktigst for deg. Hvis du vil ha penger til å bruke på julegaverakkurat nå, for å utnytte de i butikkene som tilbys av Best Buy og NextWorth, gjør det verdt å miste noen dollar over et bedre tilbud fra Amazon, for eksempel. Uansett hvilket system du bruker, er den virkelige fordelen med innføringssystemet imidlertid at du (enten du får mye eller litt) får penger for utstyret ditt.

Auksjonering og oppføring av gadgets

Hvis oppsiden på innkjøpsstedene er at du får pengene dine raskt, er ulempen at du definitivt ikke får markedsverdien for gadgetene dine. Hvis du ønsker å få topp dollar for utstyret ditt, må du ta den hardere ruten og selge den på en auksjonsside (som eBay) eller liste den på modererte oppføringsnettsteder (som Swappa) eller lokale oppføringsnettsteder (som Craigslist).

På toppen av å ta en slik tilnærming er at du kan få topp dollar. Ulempen er at å få topp dollar er helt avhengig av noen som kjøper produktet du prøver å selge, og i tilfelle av et nettsted som eBay, mister du noen av pengene til avgifter.

Så hvordan stiger auksjonssteder og oppføringer opp? Vi sammenlignet det største auksjonsstedet, eBay, mot det største mobiltelefon- og gadgetnoteringsstedet Swappa. Fordi Craigslist ikke har noen form for historisk prissporing og har mer volatile priser, kan vi ikke tilby konkrete tall på hvor mye eller lite penger du vil gjøre.

Swappa

Swappa er et nettsted dedikert til kjøp og salg av smarttelefoner og tabletter. Du kan ikke selge den gamle Xbox 360 eller Macbook Air her, men dukan Få eBay-stil effektivitet uten eBays noteringsgebyr. Du er imidlertid fortsatt til markedets nåde, og hvis ingen ser etter hva du selger, kan du ikke engang gjøre $ 50 Amazon og lignende som tilbyr deg. Swappa gjør en fin jobb, noe som gir deg den gjennomsnittlige salgsprisen på varen du noterer deg de siste månedene. Her er hva vi kan forvente å gjøre av våre loot:

Gjennomsnittlig salgspris:

iPhone 4S – $240

iPad 3 – $283

Galaxy SIII – $231

Fire HD – $155

Total Sale Value – $909

Du må fortsatt gaffel ut for å sende varene du selger, men du vil ikke miste noen penger på noterings- / auksjonsgebyrer. Forutsatt at du brukte $ 20 frakt på gadgetene vi nevnte ovenfor, vil du gå bort med rundt $ 890.


Som vi nevnte tidlig på guideen, må du finne et spillested som gir den rette avkastningen for din innsats og bekvemmelighet. Hvis du vil ha pengene rett til å bruke på en ny iPad, kjører du til en nærliggende butikk for en butikkhandel er så fort som det kommer til å bli. Hvis du vil ha maksimal avkastning for pengene dine, kan du prøve lykken med en buy-it-now eBay-auksjon og spise auksjonsavgiftene for å få potensielt 50-100 prosent mer enn innleveringsstedene vil tilby. Uansett hvordan du beveger din gamle elektronikk, er det likevel bedre å finne deg selv med penger i lommen enn en skuff full av raskt devaluering av lastgenet.

Link
Plus
Send
Send
Pin