Skip to main content

Hvordan sette et mål i Google Kalender for iOS og Android

Hvordan sette et mål i Google Kalender for iOS og Android

Geoffrey Carr

Tidligere i måneden la Google til en Goals-funksjon i Google Kalender-appene for iOS og Android. Målene finner automatisk ledig tid i kalenderen din og planlegger gjentatte hendelser for å hjelpe deg med å nå dine mål. Slik får du det hele oppsettet.

Google Kalender-appen er installert som standard på Android. Hvis du bruker en iPad eller iPhone, kan du legge til Gmail, kontakter og kalenderen til de innebygde iOS-appene, men du ser sannsynligvis bedre på å laste ned den offisielle Google Kalender-appen for sine ekstra funksjoner, som påminnelser - og nå, mål. Funksjonen for nye mål er flott hvis du vil planlegge vanlige tidsblokker for å oppnå målene dine, fordi Google Kalender automatisk finner fritid i kalenderen din basert på kriterier du har angitt. Og hvis du legger til en motstridende hendelse i kalenderen din, vil Google automatisk utsette målet ditt til en senere dato. Slik setter du opp et mål.

I Google Kalender-appen klikker du på Opprett-knappen nederst til høyre.

På hurtigmenyen, trykk på Mål.

Deretter velger du hvilken type mål du vil opprette. Alternativer akkurat nå inkluderer trening, bygge ferdigheter, lage tid for venner og familie, få litt tid på meg, eller organisere livet ditt. I dette eksemplet skal vi sette opp et mål for å lære å spille et musikkinstrument, men trinnene er de samme for hvilket mål du velger. Trykk på "Bygg en ferdighet."

På neste side, velg fra en liste over ferdigheter som samsvarer med kategorien, eller trykk på «Tilpasset ...» for å lage din egen. Her skal vi trykke på "Øv et instrument."

Hvis du velger en innebygd ferdighet, har Google Kalender noen forslag for å begrense målet ditt. Du kan også skrive inn ditt eget ferdighetsnavn, som vi gjør i dette eksemplet.

Deretter velger du hvor ofte du vil jobbe med målet ditt. Dette valget avgjør hvor ofte Google Kalender angir den gjentatte hendelsen.

Og velg så lenge hver målbygging bør være.

La Google Kalender være dagen du vil jobbe med målet ditt.

Google Kalender presenterer ditt nye mål med dine valgte alternativer. Trykk på Ferdig-knappen for å opprette målet. Hvis du vil endre noen av dine valg, klikker du bare på "Flere alternativer".

Når du kommer tilbake til kalenderen, kan du se at de nye målbyggingsøktene dine er planlagt for deg. Du kan trykke på en bestemt økt for å utføre aktiviteter som å utsette målet, markere det som gjort, eller redigere målet.

Du kan klikke Rediger-knappen for å se alternativer for å endre denne økten eller alle økter for målet. Hvis du finner at du ikke har tid (eller energi) for en bestemt økt, klikker du bare på Defer.

Google Kalender vil automatisk finne en annen tid for ditt utsatte mål og slippe det inn i tidsplanen din.

Og det er alt der er til det. Nå har du ingen unnskyldning for ikke å finne tid for dine mål, så kom i gang med å oppnå ting!

Link
Plus
Send
Send
Pin