Skip to main content

Lås tastatur og mus i Windows: BlueLife KeyFreeze

Lås tastatur og mus i Windows: BlueLife KeyFreeze

Geoffrey Carr

Microsoft gjør det mulig å låse Windows ved å trykke Win + L, men det tar brukeren ut av operativsystemet. Dette er ikke et stort problem for noen, men for andre er det. Vel, det er en måte å ha din kake på og spise den også med BlueLife KeyFreeze.

Lås tastatur og mus i Windows

Med denne Windows-appen kan brukerne låse musen og tastaturet, men likevel forbli i Windows-miljøet. Det er et pent lite verktøy som kommer til nytte ved mange anledninger. Nøklene er låst effektivt, selv om brukeren fortsatt er innlogget. Så, man kan lure på, hvordan er det da mulig å låse opp tastene etter at BlueLife KeyFreeze har slått dem ned.

Det er enkelt. Bare trykk Ctrl + Alt + F. Ctrl + Alt + F for å låse tastene. Brukere bør huske på at samme tastekombinasjon også er i stand til å låse nøklene. En annen måte å låse nøklene på er å klikke bare på låseknappen i oppgavelinjen.

For de som kanskje vil grave dypt for å leke med flere alternativer, er evnen der. BlueLife KeyFreeze-ikonet ligger i systemstatusfeltet. Høyreklikk på ikonet og velg Valg fra hurtigmenyen for å åpne appen. Derfra kan brukerne konfigurere hurtigtastene til deres smak hvis de foretrekker en annen tastekombinasjon for å låse og låse opp systemet.

Vi bør påpeke at aktivering av låsen, en nedtelling dukker opp. Brukere har muligheten til å stoppe låseprosessen i nedtellingsvinduet, men vil ikke kunne gjøre noe når tiden går tom. Fra Alternativer-menyen er det mulig å justere tiden, og også å låse tastene og musen når systemet går i hvilemodus.

Hele prosedyren er ganske nyttig, uten tvil mer enn den vanlige måten å låse Windows på. Vi tror også på å bruke hurtigtaster for å låse opp alt er raskere enn å slå i et passord. Når det gjelder sikkerhet, kan vi ikke kommentere det for å være ærlig.

For å laste ned BlueLife KeyFreeze, besøk nettsiden og last ned ZIP-filen. Trekk ut det og kjør .EXE-filen fra mappen for å installere appen. Det er ganske lite, så det bør ikke ta mer enn et minutt å installere. Videre tar det ikke mye RAM, så kjører det i bakgrunnen, bør det være bra for nesten alle.

Så langt har vi ennå ikke kommet over problemer, men det betyr ikke at de ikke eksisterer.

BlueLife KeyFreeze nedlasting

BlueLife KeyFreeze kan lastes ned på Sordum.

Ta også en titt på KeyFreeze, et gratis tastatur og mus-skap - samt Kid-Key-Lock.

Link
Plus
Send
Send
Pin