Skip to main content

KeyFreeze er et gratis tastatur og mus skap for Windows PC

KeyFreeze er et gratis tastatur og mus skap for Windows PC

Geoffrey Carr

Noen ganger må vi være spesielt forsiktige med uønskede tastetrykk - om vi jobber på datamaskinen eller surfer på Internett. Ett feil klikk kan gjøre mye forskjell. Si, du har et barn, som ser på en video på datamaskinen med deg, og hvem elsker å knekke på tastaturet. Ikke det kan skape problemer! Det samme med musen også. For å løse dette problemet kan du bruke et gratis verktøy som heter KeyFreeze, et tastatur og mus-skap, som låser tastatur og mus på Windows-datamaskinen, samtidig som skjermbildet ditt er "låst opp".

Tastatur og mus skap

KeyFreeze fungerer på samme måte som BlueLife KeyFreeze, men de er noen forskjellige funksjoner. Det finnes noen verktøy som de låser ned på skjermen eller låser datamaskinen etter en forhåndsdefinert tid, men KeyFreeze gjør det ikke. I stedet vil det bare låse musen og tastaturet for å hindre at andre klikker på angivelig vis. For å låse opp de låste eksterne enhetene må du trykke på noen få taster sammen.

KeyFreeze er en veldig enkel å bruke programvare tilgjengelig for alle versjoner, inkludert Windows 10. Det er ikke noe slikt systemkrav, og du kan installere det på både 32-bit og 64-biters maskin.

Last ned og installer KeyFreeze fra den offisielle nettsiden. Etter at du har åpnet den på Windows-datamaskinen, ser du en enkel skjerm med en enkelt knapp. For å låse tastaturet og musen klikker du bare på Lås tastatur og mus knapp. Det vil gi deg 5 sekunder å gjøre noe hvis du har oversett. Etter det ville du ikke kunne trykke noen tast unntatt

Etter en forsinkelse på 5 sekunder, vil den starte nedleggingen. Etter det vil du ikke kunne trykke på noen tast. unntatt

For å låse opp tastaturet og musen må du trykke på CTRL + ALT + DEL, som er opplåsingsnøkkelen. Dette er den eneste tastaturkombinasjonen som fungerer når verktøyet kjører.

Etter at du har trykket på opplåsingskombinasjonen, vil verktøyet vise deg noen alternativer som Endre passord, Bytt bruker, Logg av, Start oppgavebehandling, etc. Endre dem hvis du trenger, ellers trykk på Esc knappen på tastaturet. Dette vil deaktivere KeyFreeze.

En liten ulempe ved KeyFreeze er at du ikke kan endre låsekombinasjonen eller prosedyren. Det betyr at hvis noen vet om dette verktøyet, kan han eller hun enkelt låse opp musen og tastaturet ved å følge fremgangsmåten nevnt ovenfor.

KeyFreeze gratis nedlasting

KeyFreeze er ellers et ganske praktisk verktøy for å låse tastatur og mus på Windows. Hvis du vil, kan du laste ned KeyFreeze fra her.

Link
Plus
Send
Send
Pin