Skip to main content

Slik deaktiverer du Live Video-varsler fra Facebook

Slik deaktiverer du Live Video-varsler fra Facebook

Geoffrey Carr

Det mest populære nettsamfunnet for sosiale nettverk Facebook rullet ut Live videoer noen måneder siden. Selv om det i utgangspunktet ble avduket blant få kjente Facebook-sider, senere, ga de ut det for alle. Når det er sagt, må du ha den offisielle Facebook-appen på mobilen din for å kunne oppleve denne funksjonen. Du kan live stream på Facebook og dele hva som skjer rundt deg på Facebook.

Facebook har en ganske god funksjon for brukere. Den underretter brukere når en video på en populær "Liked" -side går live. For eksempel, hvis vi (TheWindowsClub) streamer en video på Facebook, vil alle de som har likt vår side på Facebook, få varselet om at vi er "Live" for øyeblikket.

Facebook har inkludert denne funksjonen, slik at brukerne kan være en del av livevideoer og samhandle med verten en-til-en. For de som ofte ønsker å koble seg til andre, virker denne funksjonen veldig nyttig. Men hvis du ikke liker Live Video-funksjonen på Facebook, kan det være en forstyrrelse for deg.

La oss anta at du har likt om tretti nyhetskanalsider, som ofte streamer livevideoer på Facebook. Det ville være ganske tidkrevende å sjekke alle varslingene knyttet til live video varsler en etter en. For å bli kvitt dette problemet har du to løsninger.

Først kan du slå av varsler for en bestemt side, men du kan savne en viktig eller interessant nyhet fordi det ikke vil varsle deg om noe. For det andre kan du deaktiver live video notifikasjoner av Facebook. Hvis du vil velge den andre løsningen, gjør du følgende trinn.

Deaktiver Live Video notifikasjoner av Facebook

For din informasjon trenger du ikke å laste ned noen tredjepartsapp eller utvidelse eller tillegg. Dette alternativet er levert av Facebook selv. Derfor påvirker denne innstillingen alle enhetene der du bruker Facebook-kontoen din. Før du bruker denne løsningen, bør du også vite at den helt vil slå av Live Video notifikasjoner av Facebook, og dette er ikke per side basis.

Logg inn på Facebook-kontoen din og gå til innstillinger.

På venstre side bør du få Varsler. Klikk på dette for å åpne tilsvarende innstillinger. På neste side bør du få et alternativ som heter

På neste side bør du få et alternativ som heter På Facebook. Her får du Redigere alternativ. Klikk på den.

Nå kan du finne Live videoer innstillinger, som er synlig ved siden av App forespørsler og aktivitet innstillinger. Som standard bør den være PÅ. Bare klikk på rullegardinmenyen og velg

Som standard bør den være PÅ. Bare klikk på rullegardinmenyen og velg Alt av.

Det er det! Nå vil du ikke få noen live video notifikasjoner av Facebook.

Nå vil du ikke få noen live video notifikasjoner av Facebook.

Link
Plus
Send
Send
Pin